Prima tegenstanders De Heracliden in de voorbereiding.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Zaterdag 2 augustus gaat de bal ook voor De Heracliden weer rollen. Dan staat de eerste training o.l.v. Jan Medema op het programma.
DeHeracliden
Nadat er doordeweeks meerdere keren getraind is staat voor zaterdag 9 augustus het eerste oefenduel op het programma. Vierdeklasser Middelstum komt dan naar sportpark ‘Meij’ voor het eerste duel van De Heracliden in de voorbereiding op het debuut in de tweede klasse. De aanvangstijd van het duel in Uithuizermeeden is vastgesteld op 14.30 uur

Drie dagen later staat er in Uithuizermeeden weer een leuk affiche op het programma. Het naar de derde klasse gepromoveerde Godlinze komt dan als tegenstander naar Uithuizermeeden. Dit duel begint om19.30 uur. Na de training op donderdag 14 augustus stapt de selectie op zaterdag 16 augustus in de auto voor het eerste duel buiten de deur. In Appingedam zal de derdeklasser met dezelfde naam als tegenstander fungeren. Ook dat duel is op 14.30 uur vastgesteld. Op dinsdag 19 augustus wordt er volgens weer thuis gespeeld en dan staat er een echte derby op het programma. Corenos komt dan op bezoek en hoewel het een vriendschappelijk duel is staat er uiteraard een stukje prestige op het spel. Een duel tussen Corenos en De Heracliden leverde in eerdere seizoenen namelijk vaak vuurwerk op. Heel veel vuurwerk zal er nu niet zijn maar de boys uit Roodeschool een beetje kennende laten die zich niet zonder slag of stoot op de slachtbank leggen. Dus voor de voetballiefhebber, dinsdag 19 augustus, aanvang 19.30 uur, SV de Heracliden-VV Corenos. Vervolgens gaat De Heracliden op ‘bekeravontuur’ met op zaterdag 23 augustus 2014 een thuisduel tegen GEO, op dinsdag 26 augustus 2014 een uitwedstrijd tegen SC Scheemda en een tweede uitwedstrijd op zaterdag 30 augustus 2014 tegen het Friese Opende. Dat alles moet voldoende zijn voordat op zaterdag 6 september het seizoen voor Hera begint met een thuiswedstrijd tegen The Knickerbockers.