Hoogkerk heeft oefenprogramma rond

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Hoogkerk heeft zijn oefenprogramma ook rond. De eerste selectie begint onder leiding van Heiko van den Berg op dinsdag 5 augustus met de eerste training.
voetballl
Nadat er vier trainingen zijn afgewerkt komt het eerste oefenduel er aan als op dinsdag 12 augustus in Hoogkerk het duel Hoogkerk-Ezinge op het programma staat. Dit duel begint om 19.30 uur. Na de donderdag training gaat de selectie van Heiko van den Berg op zaterdag richting de Esserberg waar Helpman als tegenstander wacht. De zondagtak van Helpman promoveerde naar de tweede klasse en mag daarom als een sterke tegenstander worden gezien. Het duel op de Esserberg staat gepland voor 19.00 uur.

Na deze twee oefenduels komt het bekerprogramma er ook voor Hoogkerk aan. Op zondag 24augustus gaat Hoogkerk namelijk naar SC Stadspark voor zijn eerste bekerwedstrijd. Twee dagen later komt Oerterp naar Hoogkerk omdat i.v.m. Gronings Ontzet het de Hoogkerkers verstandiger leek om het duel, dat voor 28 augustus gepland stond te verplaatsen. Op zondag komt er vervolgens een oude bekende naar Hoogkerk in de persoon van oud-trainer Jur Smit. Nieuw Roden is de derde tegenstander in het bekertoernooi voor de vierdeklasser uit Hoogkerk.

Vervolgens begint Hoogkerk met een thuiswedstrijd tegen Eenrum aan de competitie. Een duel dat de Hoogkerkers graag op zaterdagavond willen spelen. De reden is dat men rond zijn eerste thuisduel graag wat festiviteiten wil organiseren zoals de uitreiking van de ‘Hans Top’-bokaal voor het latjesschieten van de diverse E-teams van De Held. Er zal, nu overal de trainingen weer hervat worden, spoedig contact met Eenrum opgenomen worden. Na ‘Eenrum’ volgt er op dinsdag 9 september nog een oefenduel als Hoogkerk op Coendersborg oefent tegen Amicitia VMC. Dit duel heeft als aanvangstijd 19.00 uur.