Een beetje jammer....

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Bij veel verenigingen zijn de eerste selecties weer in training voor weer een nieuw seizoen. Een seizoen van hopen op een kampioenschap, een periodetitel of om te proberen degradatie te ontlopen. Voor dit alles heb je uiteraard een voorbereidingsperiode nodig die iedereen uiteraard al weken gereed heeft.

voetballl
Alle verenigingen hebben tegenwoordig een clubsite. De ene is wat mooier dan de andere wat echter niet uitmaakt. De ene webmaster is de andere niet en de een kan/wil er meer tijd insteken dan een ander. Dat is een keuze die je als vereniging maakt maar jammer is het wel dat er soms wat minder tijd aan een website besteed wordt.
Zo speurde ik deze dagen een beetje langs de diverse clubsites. Op zoek naar de voorbereidingsprogramma’s van de diverse verenigingen. Dit in het kader van, als er een leuk oefenduel op het programma staat kan Puurvoetbalonline dat wel even melden. Ik was echter snel klaar want de informatie die ik tegen kwam was maar mondjesmaat.
Verhoudingsgewijs waren de voorbereidingsprogramma’s die er te vinden waren op de vingers van een hand te tellen. Een beetje jammer naar mijn idee want club breed mag toch wel bekend gemaakt worden wanneer het eerste team zijn eventuele oefenduels speelt. Er zijn echter verenigingen die op dit gebied hun zaakjes wel voor elkaar hebben zoals, als ik mij even tot het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant beperk: ZEC, VIBOA, Poolster, Ezinge, en een beetje Stedum en Eenrum. Een magere score maar hopelijk komt er de komende dagen wat meer informatie als het balletje op de trainingsvelden weer is gaan rollen.