Puurvoetbalonline in gesprek met Danny Mulder (VVK-zondag).

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Danny Mulder voetbalt voor VVK-zondag. De stadjerders werden uiteraard ook in een bekerpoule ingedeeld. Dat was direct het eerste onderwerp wat in Puurvoetbalonline in gesprek met.. aan de orde kwam

 10527329 667816473286988 952469689402415226 n
Goedemiddag Danny, een prima indeling wat betreft het bekertoernooi: ‘Ha, ik weet wat jij bedoelt. Je bedoelt dat wij bij Farmsum zijn ingedeeld.”
Dat klopt. Mag ik als buitenstaander zeggen dat dit geen slimme actie is: ‘Inderdaad, dit had gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Intern is het binnen VVK al besproken en wij als spelersgroep maken er geen punt van.”
Zou dit door de mazen van de ‘loting’ geglipt zijn: ‘Dat denk ik eerlijk gezegd niet. Het zou ook kunnen zijn dat de bond beide verenigingen wil testen qua houding en gedrag.”
Denk je dat echt: ‘Alles is natuurlijk mogelijk maar nogmaals voor ons is het geen thema. We willen er een sportief duel van maken en meer niet. Onze prioriteit ligt in de competitie en niet in de beker.”
VVK gaat voor de titel dus: Dat klopt helemaal. We willen kampioen worden. Nu even zonder gekheid. Onze doelstelling is zo hoog mogelijk eindigen waarbij ik MOVV als de te kloppen tegenstander zie. Wat onze eigen kansen betreft heb ik echt geen idee omdat degradanten als ASVB en Gruno ook bepaalde ambities zullen hebben.
Jullie starten thuis tegen promovendus TLC en spelen vervolgens uit bij ASVB. Een moeilijk begin: Op papier wel omdat TLC een fusieclub is waar de spelers steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Ik heb wel begrepen dat er wat spelers zijn vertrokken in Leek. En ASVB zie ik als een team dat gaat meedoen om de prijzen. Wat dat betreft hebben we een redelijk zware start.
Verdere kandidaten voor de prijzen zijn: Dat is koffiedik kijken. Na een wedstrijd of vijf is er vaak al een schifting gemaakt en ik hoop dat wij er na vijf duels goed voorstaan. Maar wat wij vooral willen is dat het een seizoen zonder ‘gedoe’ wordt. Daar is namelijk niemand bij gebaat.