Puurvoetbalonline in gesprek met 'Techneut' (v.v.Eenrum).

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Mattheus Nubé noem ik al zolang hij in het eerste elftal van Eenrum voetbalt, ‘Techneut’. De jonge voetballer is niet iemand die de ballen maar domweg ‘wegjaagt’ richting niemandsland en kan daarom op mijn sympathie rekenen. Niet dat zoiets enige zoden aan de dijk zet maar toch, het is even gezegd waardoor we komen tot een volgende aflevering van, Puurvoetbalonline in gesprek met....

1522165 10201144667212204 1542002005 n
Hoi ‘Techneut’ een beetje tevreden over de competitie-indeling: ‘We mogen niet klagen denk ik. Een aantal teams is net als Eenrum gepromoveerd en dat is wel lekker.

Je bedoelt SVMH en TLC: ‘Klopt TLC werd vorig seizoen kampioen in 5E en SVMH hadden wij vorig jaar als tegenstander bij ons in de klasse.

Verder nog tegenstanders waar je iets van weet: ‘We hebben vorig seizoen tegen VVK, Bedum en Haren geoefend en dat ging wel aardig. Ik weet, het zijn geen competitieduels, maar geven vaak wel een indicatie.

Wat kunnen we komend seizoen van Eenrum verwachten: Ik verwacht een stabiel seizoen van ons. Een positie in de middenmoot moet zeker haalbaar zijn.

Een zaak van snel punten proberen te pakken dus om van daaruit er een mooi seizoen van te maken: Klopt, we beginnen uit tegen Hoogkerk en krijgen vervolgens SVMH op bezoek. In principe mogen we dan niet meer op nul punten staan.

Wanneer start de voorbereiding van Eenrum: ‘We starten op dinsdag 5 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op vrijdag 14 augustus spelen we onze eerste oefenwedstrijd als OKVC uit Oldehove onze tegenstander is. Daar is mijn vader het komend seizoen trainer.

·