Puurvoetbalonline in gesprek met: Robert Oosterhof, (VV.Groningen).

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De komende weken zullen op www.puurvoetbalonline.nl diverse personen aan het woord komen wat betreft de verwachtingen richting het naderende seizoen. In de eerste aflevering, Robert Oosterhof die als spits voor derdeklasser VV Groningen uitkomt.

image-2014-07-15

Robert Oosterhof hier in actie tegen Corenos.

Robert, kijk je al uit naar het aankomend seizoen
: Absoluut. Ik kijk met alle vertrouwen richting het nieuwe seizoen. We hebben een prima selectie met een goede mix van jong en oud. Een groep die echt voor elkaar wil vechten. Dus wat dat betreft zeg ik, we gaan er ook dit seizoen vol voor!


Voor welke positie gaan jullie:
Gezien onze selectie moet een plaats in de top drie mogelijk zijn. We uiteraard graag kampioen worden. Als dat niet lukt dan moeten we proberen een periode te pakken om vervolgens via de nacompetitie te promoveren.


Jullie hebben mochten een paar nieuwe spelers verwelkomen. Hebben die zich al een beetje aangepast bij VV Groningen: Ja, dat is eigenlijk best snel gegaan. Iedereen kende elkaar al een beetje en dan gaat dat snel. De nieuwe spelers zijn: Gregory Daalman, Giovanni Salvo, Aksanti Kalswe, Patrick Goedhart, Jasper Ludema, Ilias al ha Nachi en keeper Arnold Boer


Even over jezelf. Hoeveel goals denk je het komend seizoen te gaan maken in de 3e klasse:
Pin me niet echt vast op hoeveel goals ik ga maken. Ook in de 3e klasse kan het snel fout gaan door bijvoorbeeld een blessure waardoor je geen goals meer kan maken. Als ik fit blijf dan moet ik het aantal van dertig wel kunnen halen. We hebben een sterk middenveld en goede buitenspelers die de balletjes goed kunnen geven zodat ik ze kan afmaken.


Wie zijn volgens jou de belangrijkste concurrenten in 3C:
Ik denk dat Zuidhorn en Appingedam ook aardig mee gaan doen dus daar krijgen we het nog lastig mee. We moeten echter niemand onderschatten want in de derde klasse zitten meer voetballende ploegen die voor een verrassing kunnen zorgen.