Stichting ‘Dappere Dochters’ aanvoerdersbanden bij duel RWE Eemsmond - FC Groningen.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vanavond zullen de aanvoerders van FC Groningen en het RWE Eemsmondteam met een speciale aanvoerdersband spelen. Beide captains zullen een aanvoerdersband dragen met het logo van de stichting ‘Dappere Dochters’.
logo
Enkele weken gelden vond het 1e Maran-Karlijn Toernooi plaats. Een toernooi georganiseerd door de stichting ‘Dappere Dochters’ dat voor het Mart & Tini Fonds ruim 30.000 euro inzamelde. Een van de acties rond het toernooi was die via De Heracliden tot stand kwam. Via Roy Streppel, aanvoerder eerste elftal, werd een aanvoerdersband ontworpen die gretig aftrek vond op de noordelijke voetbalvelden.

Vanavond zullen Aalderd Duinkerken en de aanvoerder van FC Groningen, Maikel Kieftenbeld die band tijdens het duel tussen het RWE-team en de eredivisionist dragen. Een mooi gebaar van de organisatie om op deze wijze de stichting ‘Dappere Dochters’ nogmaals onder de aandacht te brengen. Een stichting waar we in de toekomst namelijk nog veel van gaan horen. Voor meer informatie over de stichting ‘Dappere Dochters’ is de website www.stichtingdapperedochters.nl de informatiebron waar alles verder op te vinden is.