Voetbaldriedaagse in Warffum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Op sportpark Westervalge in Warffum vindt vanaf woensdag 16 t/m 18 juli een voetbaldriedaagse plaats. Op de velden van de voetbalvereniging Warffum zal er drie dagen lang onder begeleiding van gediplomeerde trainers aan de techniek van de deelnemende voetballers en voetbalsters gewerkt worden.
winsum            image003                  Warffum1

De kosten voor drie dagen vol voetbaltrainingen bedragen 30, = waarbij inbegrepen: Een lunch, drinken en een T-shirt als aandenken aan deze eerste voetbaldriedaagse in Warffum.

Verder zal ook Thijs Gerlofs zijn opwachting maken tijdens de voetbaldriedaagse. Thijs voetbalde tot aan het achter ons liggend seizoen voor de jeugdopleiding van FC Groningen/Cambuur. Het komend seizoen komt hij uit voor Oranje Nassau uit Groningen. Ongetwijfeld gaat hij de deelnemende voetballers en voetbalsters aan vertellen wat er allemaal moet gebeuren om uiteindelijk het betaald voetbal te bereiken.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met:

Robin Klaassen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-31261591