Speel het WK mee op www.voetbalwedden.net

Geschreven door voetbalwedden op . Geplaatst in Prietpraat


Het WK staat weer voor de deur. Brazilië is een eind weg, maar het voetbal is ook dit jaar weer dichtbij! Voetbalwedden staat voor je klaar met de beste voorbeschouwingen, tips, odds, bookmakers, statistieken, een gezellige community en ga zo maar door. Iedere voetballiefhebber  en iedereen die wel eens van een gokje houdt om net dat extra beetje spanning bij de wedstrijd te ervaren is bij ons aan het juiste adres. En nu is er ook het WK Spel van Voetbalwedden, waar je geheel kosteloos aan mee kunt doen en toch die spanning kunt blijven voelen tijdens de wedstrijden. En het mooiste is; er zijn schitterende prijzen te winnen!
image-2014-05-25

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een account aanmaken bij Unibet (de sponsor van deze actie) en bij www.Voetbalwedden.net, mocht je die nog niet hebben. Het werkt namelijk zo: je logt in op Voetbalwedden, gaat naar het WK Spel, vult je Unibet gebruikersnaam in en je vult in hoeveel doelpunten je in totaal verwacht te zien op het WK. En dan kan het voorspellen van de wedstrijden beginnen!

Leuke originele vragen

Denk jij dat Kroatië achterover zal leunen tegen Brazilië en de meeste gele kaarten pakt? Vul dat dan in! Zal Nederland een puntje pakken tegen Spanje of zullen de temperamentvolle Chilenen een rode kaart pakken tegen Australië? Zal Balotelli Engeland pijn kunnen doen tijdens hun openingswedstrijd en weet Luis Suarez zijn ijzersterke seizoen voort te zetten tegen Costa Rica? Bij het juist invullen van dergelijke vragen verdien je punten, en die punten zal je aan het einde van de rit hard nodig hebben bij het verdelen van de prijzen.

Degene die het meeste aantal punten heeft verzameld, wint namelijk een geheel verzorgde reis naar een Europese topwedstrijd. Je overnacht twee nachten in een vijfsterrenhotel, de vlucht wordt voor je geboekt en je krijgt uiteraard twee VIP tickets. En het mooiste is nog: je kiest zelf je bestemming! Of je nou van Italiaans, Engels, Duits of Spaans voetbal houdt; het kan allemaal.

Prijzen festival

Mocht je nou wat minder geluk hebben gehad tijdens het voorspellen, wees dan niet getreurd. Er is nog veel meer. Zo wint de nummer twee een Apple iPad met Retina-scherm (16GB) en als nummer drie ontvang je liefst 250 euro op je Unibet account. Ook de nummers 4 tot en met 40 vallen in de prijzen: 

4e plaats: 150 euro op je Unibet account

5e plaats: 100 euro op je Unibet account

6e plaats: 75 euro op je Unibet account

7e plaats: 50 euro op je Unibet account

8e plaats: 25 euro op je Unibet account

9e plaats: 20 euro op je Unibet account

10e plaats: 15 euro op je Unibet account

11 t/m 40: 10 euro op je Unibet account

Extra twitter actie

Genoeg om voor te spelen dus! Ook maak je kans op freebets ter waarde van €10,- als je je voorspellingen tweet naar de rest van de wereld, of onderstaande tekst deelt op Twitter:

Een leuk en gratis WK2014 spel ontdekt met monsterprijzen, mijn koffer is gepakt! http://bit.ly/wkspel2014 @nlvoetbalwedden  

Mocht je nou helemaal niet in de prijzen zijn gevallen, dan maak je ook nog kans op de Lucky Loser prijs: een freebet ter waarde van €50,-. 

Er zitten helemaal geen addertjes onder het gras en je kunt voor de veelgestelde vragen terecht op onze website, waar je alle voorwaarden leest. Daar zal je echter snel doorheen zijn, want veel voorwaarden zijn er niet! 

Haast je dus naar Voetbalwedden.net, vul je voorspellingen in en neem deel aan het bruisende forum. Dompel jezelf onder in de WK gekte en beleef het WK op Voetbalwedden.net!

Toggle screen reader support