Kan voorzitter Koert Stulp morgen een toost uitbrengen op het gepromoveerde Godlinze

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De eerste ronde van de nacompetitie is wat de zaterdagteams gespeeld. Wedstrijden die al verrassende uitslagen hebben opgeleverd en uitslagen waardoor de voetbalkenner nu al weet, dit wordt een lastig verhaal voor een van de twee verenigingen. De komende weken zal Puurvoetbalonline de nodige aandacht aan het vervolg in de diverse nacompetities besteden.
Godlinze

Westerlee en Godlinze mogen zaterdag in Godlinze uitmaken wie er volgend seizoen derde en wie er vierde klasser is. In Westerlee won de thuisploeg zaterdag nipt met 1-0 door een vroege treffer van aanvoerder Jan Willem Evers.

De strijd is echter nog niet gestreden want bij Godlinze zal goalgetter Danny de Vries zaterdag weer van de partij zijn. De spits ontbrak zaterdag door een schorsing en gezien het aantal van dertig doelpunten die hij in de competitie wist te produceren was dat een aderlating voor de ‘Glinzers’.

Stug was het woord dat veelvuldig langs de kant te horen was toen het ging over hoe Westerlee als ploeg te omschrijven was. Een stugge onverzettelijke ploeg die in Godlinze zijn kostbare voorsprong uit het eerste duel met hand en tand zal gaan verdedigen. Een eerste wedstrijd in de nacompetitie is het vaak net niet. In wedstrijd nummer twee worden de prijzen pas echt verdeeld waar zelfs een verlenging of een strafschoppenserie aan te pas kan moeten komen.

Danny de Vries was uiteraard als toeschouwer in Westerlee aanwezig en weet wat er, samen met zijn teamgenoten, wat er van hem verwacht wordt. Winnen met twee goals verschil van Westerlee zodat de in Zuid-Europa vakantie vierende voorzitter Koert Stulp daar het glas kan heffen op de promotie van Godlinze naar de derde klasse.