VVSV'09 onbevangen de nacompetitie in.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

VVSV’09 mag het in een dubbele ontmoeting opnemen tegen vierdeklasser Sleen uit het gelijknamige Drentse dorp. De Drenten eindigden op een twaalfde plaats in de vierde klasse D terwijl VVSV’09 derde werd in de vijfde klasse E.
vvsv

VVSV’09 mag zaterdag eerst in Sleen op bezoek waar Wim Nubé kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. ‘Alfred Venhuizen heeft donderdag, na een week rust, weer getraind en dat zag er goed uit. En verder is iedereen fit wat voor een trainer wel een prettig gevoel is.”

De druk ligt bij Sleen is de mening van de trainer van VVSVV’09 die de nacompetitie als een mooi cadeautje na een prima seizoen ziet. ‘ Wij hoeven in tegenstelling tot Sleen niets. Wij willen graag en dan ga je een wedstrijd anders in. We zijn vorige week wel even wezen kijken maar omdat er voor Sleen ook niets meer op het spel stond is het maar de vraag of je dat ook iets heeft opgeleverd. Aan de andere kant is het ook zo dat teveel informatie soms averechts kan werken. Je moet namelijk wel van je eigen kracht blijven uitgaan.”

VVSV’09 zal met een bus naar Sleen vertrekken hoewel een grote schare supporters in Ulrum/ Zoutkamp zal achterblijven. ‘Ons vierde elftal moet bijvoorbeeld ook spelen en dat was anders een groep geweest die graag was meegegaan. Maar dat is even niet anders en wellicht kunnen we ze een week later in Ulrum een leuk feestje geven’’’, aldus Wim Nubé die natuurlijk hoopt dat hij met het winnen van de nacompetitie, en de daar bijhorende promotie, afscheid van VVSV’09 kan nemen.