Voorbeschouwing v.v.TLC met mooie affiches..

Geschreven door Geert Spaan op . Geplaatst in Prietpraat

Na het vrije koningsweekend gaan we ons opmaken voor de laatste periode van de competities zowel op het veld als in de zaal. Het afgelopen weekend stonden er welgeteld 2 wedstrijden op het programma en voor zowel TLC zon 2 als TLC zon 4 gingen de wedstrijden verloren. De wedstrijd van TLC zon 4 werd ontsierd door een vervelend incident waarbij Douwe Zuidema (speler vv TLC 6) zijn enkel heeft gebroken. Vanaf deze kant wensen we Douwe een spoedig herstel toe.
TLC


Het komende weekend weer een volledig programma bij vv TLC. Voor a.s. zaterdag 3/5 staan er 10 thuis- en 9 uitwedstrijden geprogrammeerd en zondag 4/5 staan er 3 thuis- en 3 uitwedstrijden op het programma (Wijzigingen voorbehouden).

Een kleine greep uit de 13 thuiswedstrijden van a.s. zaterdag & zondag: zaterdag 3/5: Om 9:00 uur speelt TLC D3 tegen Niekerk D2 (laatste wedstrijd van D3 eindigde in een 8-8 tegen ONB D5G), om 10:30 uur TLC E6 – Roden E6 en TLC F1 tegen Roden F4, ’s middags om 14:30 uur speelt, het op kampioenskoers liggende, TLC VR1 tegen de Sweach VR1 en kunt u TLC B1 voor het laatst, in competitieverband, zien spelen tegen ONT B1. TLC B1 heeft nog een kleine theoretische kans op een periode. Zondag 4/5 zijn er 3 thuiswedstrijden te weten om 10:00 uur TLC 6 – SVMH 3 en koploper TLC 5 tegen Roden 6 (wie o wie scoort de 100e goal voor TLC 5) en om 11:00 uur stappen TLC 4 en Bakkeveen 3 de groene weide op om onderling uit te maken wie het meeste recht heeft op de 3 punten.

Een kleine greep uit de 12 uitwedstrijden voor a.s. zaterdag & zondag: Op zaterdag 3/5 speelt de nr. 1 TLC F2 tegen de nr. 2 Waskemeer F1, aanvang 8:45 uur en plaats van handeling is Waskemeer, om 9:00 gaat koploper TLC F3 het opnemen tegen Lycurgus F7G in Groningen, aanvang 9:00 uur. Ook om 9:00, maar dan in Haulerwijk, de ontmoeting tussen de MB1 van SJO HJC en de MB1 van TLC en om 13:00 staat er in Marum een leuke wedstrijd op het programma tussen Marum VR2 en TLC VR2. zondag 4/5 gaat TLC zon 1 voor de laatste wedstrijd op bezoek bij Amboina in Assen, aanvang 14:00 uur, TLC 2 speelt in Eelde tegen Actief 4, aanvang 11:00 uur en TLC 3 gaat naar de Wilp en speelt daar om 10:00 uur tegen de Wilper Boys 2.

Wedstrijdtip: TLC D1 – Actief D1, aanvang 10:30 uur op sportpark Rodenburg. Inzet is het Hoofdklasse behoud.

Vrijdagavond een ‘Avondje TLC’ in Sportcentrum Leek met maar liefst 5! Thuiswedstrijden. 2 zaalteams spelen hun wedstrijd buiten de gemeentegrenzen van Leek.

vv TLC zaterdag TLC zaterdag was afgelopen weekend vrij en kon zich ontspannen gaan voorbereiden op de wedstrijd in Kantens tegen de rode lantaarndrager KRC (Kantens de Robben Combinatie).

KRC – vv TLC zat 1: Voor beide teams was de wedstrijd op 19 april jl. een mooie opsteker voor de confrontatie komende zaterdag. TLC zat. Speelde met 4-4 gelijk in Sauwerd en KRC wist voor de 1e keer deze competitie te winnen met 3-2 van Holwierde. TLC kan, met nog 2 wedstrijden te gaan, nog 2 plaatsen stijgen, maar dan moeten beide wedstrijden gewonnen worden. De wedstrijd van a.s. zaterdag, tegen de nummer laatst, mag in principe geen probleem vormen voor de Leekster formatie. Met een voltallige selectie wordt er afgereisd naar Kantens. Voor KRC is het een rampzalig seizoen geworden. Na 23 wedstrijden staat het puntentotaal op 4 wat betekent dat de ploeg stijf onderaan staat in de 5e Klasse E. Voor KRC is de wedstrijd tegen de TLC tevens het laatste duel van dit seizoen en voor KRC is het dan uithuilen en opnieuw beginnen.

vv TLC VR1: De dames van TLC gaan als een speer richting alweer een kampioenschap. Na de 1-3 winst, afgelopen maandagavond, op Stanfries VR1 zijn de dames nog ongeslagen en stoomt de groen/blauwe trein maar door. En de honger is nog lang niet gestild. Zaterdag komen de dames uit Beesterzwaag, bekend van de beroemde inwoners Rutger Hauer, Loek Hermans, Wopke de Vegt en de look-a-like van Syb van der Ploeg (zie verslag de Sweach – TLC), naar Leek om een balletje te trappen.

vv TLC VR1 – de Sweach VR1: Wordt het 7e duel van TLC VR1 ook omgezet in een winst? Zo ja dan komt het puntentotaal op 21 en dat heet in voetbaltermen een ‘Ongeslagen Status’. En eerlijk gezegd deze dames verdienen het om te promoveren naar de 4e klasse. Zoals gezegd a.s. zaterdag de wedstrijd tegen de Sweach VR1 en daarbij is de ploeg weer compleet. De vakantiegangers zijn terug gekeerd uit de USA en staan fris en fruitig aan de aftrap. Komt het zien a.s. zaterdag op sportpark Rodenburg, aanvang 14:30!

Bij De Sweach VR1 loopt het niet allemaal soepeltjes in deze competitieronde. 6 gespeeld en maar 3 schamele punten bij elkaar gesprokkeld. En zo staan de dames uit Beesterzwaag onderaan en wacht zaterdag de wedstrijd tegen de doordenderende stoomtrein van Kim & Co. Toch krijgt TLC de punten niet cadeau en mocht TLC VR1 een slechte dag hebben kan de Sweach VR1 voor een verassing zorgen.

vv TLC zondag: TLC zondag CAMPIONE! De beslissende wedstrijd tegen EEC werd met 1-0 gewonnen door een goal van Wander Balkema en TLC is weer 4e klasser. Ging het makkelijk? Nee, maar daar maalt niemand meer om!

Amboina FC – vv TLC zon 1: De kampioenswedstrijd tegen EEC kunt u nalezen in het VERSLAG op de website. Complimenten aan de ploeg uit Ees die niet naar Leek was gekomen om als figurant te spelen, maar het TLC, zeker in de 2e helft, nog knap lastig maakte. EEC gaat voor het eerst in hun bestaan de nacompetitie spelen en dat verdiend deze ploeg ook. Daarnaast zal ook Witteveense Boys uitkomen in de nacompetitie en vanaf deze kant wensen we beide ploegen veel succes! De wedstrijd van TLC zondag tegen Amboina is om des keizers baard m.a.w. deze wedstrijd heeft niet veel meer om hakken of toch wel ….

Amboina staat momenteel op plaats 6 en kan niet meer stijgen en ook niet meer dalen. Aan het begin van de competitie werd Amboina nog beschouwd als een gevaarlijke outsider, maar na het incident in Zeijen (Amboina is destijds gestraft met 3 punten in mindering) is de ploeg niet meer in staat geweest de rug te rechten. Voor komende zondag zal het voornamelijk een wedstrijd worden tussen de topscorer van Amboina, Dzenan Sarkinovic (30 goals) en de topscorers van TLC, Stefan van Leeuwen (30 goals) en Sale Rozema (28 goals). Daarnaast heeft Benjamin van Aurich een groot belang aan een ‘Clean-Sheet’ omdat hij de koppositie bezet in het Topkeeper klassement (Zie www.puurvoetbalonline.nl ). In deze laatste wedstrijd zal hij er alles aan doen om zijn doel schoon te houden. Winnen van het Topkeepers klassement zou een mooi afscheid zijn van vv TLC. Al met al toch een aantal, dat het duel toch een mooi affiche meegeven.

vv TLC zaal: Vrijdagavond een echt super ‘Avondje TLC‘ in sportcentrum Leek. Maar liefst 5 thuiswedstrijden staan er op programma en 2 teams spelen een uitwedstrijd. Hoe de 8 zaalteams er op dit moment voor staan in hun competities kunt u HIER terugvinden.

U leest het goed, maar liefst 5 wedstrijden in Sportcentrum Leek en niet de eerste de beste wedstrijden. De vrijdagavond ziet er als volgt uit: de avond begint om 19:00 uur met de wedstrijden TLC 2 – DWS Oosterpoort 2 en TLC 6 – Roden 4, om 19:55 uur begint de wedstrijd TLC 5 – REUZ 3, vijf minuten later, om 20:00 uur, spelen TLC 3 – Schattenberg 3 tegen elkaar en we eindigen de avond om 21:00 uur met een lekkere kraker TLC 7 – Roden 5. Dat wordt smullen vrijdagavond en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

De twee teams die de provincie intrekken zijn TLC 1 dat om 21:00, in Winsum, Futsal Winsum 3 treft en TLC 9 dat ONR 6 treft en plaats van handeling is Peize, aanvang 21:00uur.