Voorbeschouwing beperkt programma v.v.TLC

Geschreven door Geert Spaan op . Geplaatst in Prietpraat

TLC zondag is afgelopen zondag kampioen geworden van de 5e klasse E. Onder een stralend zonnetje en toeziend oog van veel publiek werd er met 1-0 gewonnen van de naaste belager vv EEC uit Ees. Met 5 punten voorsprong en nog 1 speelronde te gaan is TLC niet meer in te halen door EEC en konden de champagne flessen ontkurkt worden. Complimenten voor EEC dat niet naar Leek was gekomen om als figurant te spelen, maar zijn tanden liet zien. Een jaar na de degradatie van zowel vv Tolbert als Leek Rodenburg komen deze verenigingen terug in de 4e klasse als vv TLC. Trainer Gert Slomp schrijft geschiedenis om als eerste trainer van TLC kampioen te worden. Felicitaties voor spelers, technische staf en alle vrijwilligers.
TLC

Er gebeurde het afgelopen weekend veel meer bij TLC. In Surhuisterveen wist TLC B1 te winnen met maar liefst 5-6. En wat dacht u van ONB D5G – TLC D3, zij maakten er een echte happening van met als eindstand 8-8! Het was wel het weekend van de grote uitslagen. Even een paar op een rij: Drachten D4 – TLC D4, 2-6; TLC D1 – GRC Groningen D1, 5-1; Actief E8 – TLC E6, 6-2; TLC E5 – Actief E9, 5-4; Grijpskerk E4 – TLC E3, 2-8; TLC 6 – Oerterp 4, 8-0 en TLC 5 – SV Bedum 5, 8-1. Dit doet natuurlijk niets af aan alle andere uitslagen.

Voor a.s. weekend een heel beperkt programma. Zaterdag 26-4 is er geen programma bij vv TLC i.v.m. Koningsdag en zondag 27-4 is er de wedstrijd TLC 4 – Houtigehage 3, aanvang 11:00 uur en in Haren speelt TLC 2 tegen Haren 4, aanvang 10:00. Dit is het gehele programma voor komend weekend.

Vrijdagavond een ‘Avondje TLC’ in Sportcentrum Leek met 3 thuiswedstrijden en 1 uitwedstrijd.

 vv TLC zaterdag

TLC zaterdag en SIOS deelden de punten met als eindstand 4-4. Grote man aan de zijde van TLC was René de Vries die 3x wist te scoren. Jelmer Hielkema nam ook een doelpunt voor zijn rekening. Na een paar weken van punten verlies eindelijk weer een mooi puntje. Zaterdag is TLC vrij en op 3 mei reist de Leekster formatie af naar Kantens om tegen de KRC te spelen. Volgende week meer over deze wedstrijd.

vv TLC VR1

Een zwaarbevochten 2-3 overwinning op de ’12′ man in en tegen Rottevalle. Met deze overwinning is een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap en dat zou toch een geweldige prestatie zijn voor Kim & Co. Zoals gezegd een zwaarbevochten overwinning waarbij het er niet altijd eerlijk aan toe ging, maar zoals het welbekende spreekwoord al aangeeft: “Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen” werd in Rottevalle alles uit de kast gehaald om maar te winnen.

De dames van VR1 moeten maandagavond naar Appelscha voor de wedstrijd tegen Stanfries VR1. Of deze wedstrijd doorgaat hangt af of de ploeg uit Appelscha over voldoende dames kan beschikken. Zaterdag 3 mei speelt TLC VR1 thuis tegen De Sweach VR1, aanvang 14:30 uur. Volgende week meer over deze wedstrijd.

vv TLC zondag

TLC zondag werd afgelopen zondag kampioen door met 1-0 te winnen van naaste belager vv EEC. Wander Balkema schoot TLC in de 16e minuut naar de 4e klasse. A.s. zondag is TLC vrij en op 3 mei is het de laatste speelronde en gaat TLC op bezoek bij Amboina in Assen. Volgende week meer over deze wedstrijd.

vv TLC zaal

Vrijdagavond weer een ‘Avondje TLC‘ in sportcentrum Leek. 3 thuiswedstrijden staan op het programma en 1 team speelt een uitwedstrijd. In sportcentrum Leek de volgende wedstrijden: de avond begint om 20:00 uur met TLC 2 – Oranje Nassau 4, dan om 21:00 uur TLC 1-Oosterhoek 3 en om 22:00 uur de wedstrijd TLC 6- Zevenhuizen 1. De uitwedstrijd is: ONR 5-TLC 8 in de sporthal te Peize, aanvang 21:00 uur.