v.v. Stedum ontmoet kampioen Pelikaan S.

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Prietpraat

Stedum trainer Leendert Nieborg moest  donderdagavond aardig puzzelen om een elftal op de been te krijgen voor het duel in Oostwold tegen kampioen Pelikaan S. Door de schorsingen van Wolter van Zanten, Jaap Dijkema, Klaas Lubbers en Jan Spijk en de geblesseerde Tim de Jonge was de selectie behoorlijk uitgedund.
Stedum

Pelikaan S is afgelopen dinsdagavond kampioen geworden van de 5e klasse E. Voorafgaand aan het seizoen waren de voetbaldeskundigen in Noord Nederland het er al over eens dat het versterkte Pelikaan S dit seizoen kampioen zou gaan worden. Dit is dus afgelopen dinsdagavond na een 1-3 overwinning bij Rood Zwart Baflo ook een feit geworden. We willen Pelikaan S bij deze dan ook van harte feliciteren en wensen ze volgend jaar veel succes in de 4e klasse. De thuiswedstrijd tegen Pelikaan S in Stedum ging helaas met 1-2 verloren. In de slotfase van het duel waren er echter zeker kansen om er een gelijkspel uit te slepen. Volgens radio Continu zal zaterdag voor en na afloop van het duel Pelikaan S -Stedum in het teken van feest staan. Dan zal het kampioenschap van de rood zwarten nog eens groots gevierd gaan worden. De wedstrijd in Oostwold begint om 15:00 uur en staat onder leiding van dhr. D. Caglak.

 Stedum 3

De toppers van ‘toen’ spelen om 14:30 uur in het stadion van v.v. Stedum tegen het 4e elftal van VVSV’09. Stedum staat momenteel op een keurige 3e plaats in de competitie. Het kampioenschap of de 2e plaats zit er voorlopig niet in. Daar is het puntenverschil namelijk te groot voor. Desondanks doen de Stedumers het bijzonder goed in de competitie. De mannen uit Ulrum/Zoutkamp hebben tot nu toe 21 punten behaald (8 punten minder dan de Stedumers) en staan op de 8e plaats. In december speelden de beide ploegen ook al tegen elkaar. In Ulrum werd het toen een 3-3 gelijkspel. Rond circa 16:30 weten we of de Stedumers dit maal wel weten te winnen.

Stedum 2

Afgelast!