Ruim 180 keepers actief op keepersdag v.v.Gorecht

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Woensdag 26 februari organiseert de voetbalvereniging Gorecht op sportpark. De Koepel’ in Haren in samenwerking met Frans Hoek Sports een keepersdag.


keeper

Woensdag 26 februari zullen er ruim 180 keepers en keepsters op sportpark ‘De Koepel’ actief zijn op de keepersdag die door Frans Hoek Sports en v.v. Gorecht georganiseerd zal worden.

Honderdtachtig keepers en keepsters die onderricht krijgen in alles wat het vak van keeper leuk maakt. Waar s ’morgens aan de techniek gewerkt zal er s, middags in wedstrijdvorm aan de duels in 1 tegen 1 situaties gewerkt worden.

Niemand minder dan Marco Bizot zal een van de keepers zijn die de deelnemers met raad en daad zal bijstaan en wat deze dag alleen al tot een bijzondere dag maakt.

Marco Bizot maakt dit seizoen een prima seizoen door als eerste doelman van FC Groningen en was ook zondag tegen Go Ahead Eagles weer uitermate belangrijk voor de Groningers.

Naast Bizot werken verder ook Remo Krol, keepertrainer Omlandia Ten Boer, Hindrik Snijders (Be Quick 1), Lotte Wiekamp(Oranje Nassau Dames 1 Hoofdklasse) Vincent Valkema van Gorecht 1 en Jari Lemmen van A1 mee aan de keepersdag die woensdag 10.00 uur als aanvangstijd heeft.