Kevin van Dellen:Pelikaan S is klaar voor Groninger Boys

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vanavond staat in Oostwold het bekerduel tussen Pelikaan S en Groninger Boys op het programma. Een duel tussen de koploper in de vijfde klasse E zaterdag en de tweede klasser uit Groningen die in 2J-zondag de vierde plaats inneemt.

PelikaanS

In Oostwold zijn ze er klaar voor volgens Kevin van Dellen want de hele selectie van de Oostwolders is nagenoeg fit. Het team van Pascal Mulder had dit weekend geen competitieverplichtingen maar oefende tegen vierdeklasser Drogeham. In Oostwold werd het 2-2 waar volgens Kevin van Dellen alles mee gezegd was. ‘Het was een sfeerloze ambiance want mede door het schaatsen stond er bijna geen publiek langs de lijn. Dus wat dat betreft was het zaterdag geen succes.”

Wat dat betreft hoopt de jonge spits vanavond op een sfeervollere ambiance tijdens het duel tegen Groninger Boys. ‘Ik hoop dat het weer een beetje meewerkt en dat het vanavond droog blijft. Als dat het geval is dan kan het weleens gezellig druk gaan  worden in Oostwold.”

Een favorietenrol dicht hij zijn ploeg niet toe tegen de tweedeklasser uit Groningen waar de geboren en getogen Oostwolder van verwacht dat ze hun huiswerk goed gemaakt hebben. ‘Ik ga er vanuit dat ze ons niet zullen onderschatten. We hebben Groen Geel en Drenthina verslagen en dat waren ook tweedeklassers. Nu schat ik Groninger Boys ook hoger in dan die andere twee ploegen en als ik eerlijk ben zijn ze het aan hun stand verplicht om vanavond van ons te winnen. Aan de andere kant, bij bekervoetbal hoort ook af en toe een stunt en ik zou zo zeggen laten wij dat vanavond maar eens proberen te realiseren.”