Drukke maand voor Pelikaan S

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Pelikaan S heeft zijn programma voor de maand februari rond. De koploper in 5E zaterdag speelt namelijk in februari vier competitiewedstrijden  en een bekerduel en onder voorbehoud vriendschappelijk tegen GRC Groningrn.  
PelikaanS

Het begon op zaterdag 1 februari met een stevige zege op ZEC waarna vanavond, dinsdag 4 februari, derdeklasser Noordwolde op bezoek zou komen. Maar helaas moest de ploeg van trainer Jacob Zwart zich afmelden omdat de trainer maar over acht spelers kon beschikken. Dat zal er ongetwijfeld voor zorgen dat teamleider Ard Torrenga voor zaterdag 8 februari nog op zoek zal gaan naar een oefentegenstander voor Pelikaan S want op 11 februari wacht een echte bekerkraker tegen Groninger Boys. Dit duel stond eerst gepland voor zaterdag 8 februari maar door competitieverplichtingen van de ploeg van onder andere Freddy de Grooth tegen Hoogezand moest dit duel verplaatst worden. Nu is 11 februari de dag dat het bekerduel in Oostwold op het programma staat en waar het eerste fluitsignaal rond 20.00 uur zal klinken.

Na de kraker tegen Groninger Boys staat op 15 februari het uitduel tegen VVSV’09 op het programma. Dan ontmoeten de nummers een en twee elkaar in Ulrum waar VVSV’09 moet winnen om de competitie nog een beetje spannend te houden.

Een paar dagen later mag Pelikaan S op eigen veld aantreden tegen KRC dat op zaterdag 25 januari geen elf spelers in het veld kon brengen. Ook dit duel tegen de rode lantaarndrager heeft als aanvangstijd 20.00 uur. Op zaterdag 22 februari staat het volgende thuisduel op het programma als in Oostwold het duel tegen SV TEO gespeeld wordt. Dit is de return van 5 oktober 2013 toen de Oostwolders met een 7-1 overwinning huiswaarts keerden.

Na al deze competitiewedstrijden en een bekerduel staat er onder voorbehoud voor dinsdag 25 februari een oefenduel tegen de zondagtak van GRC Groningen op het programma. Als dit duel doorgaat zal ook dan de aanvangstijd 20.00 uur zijn.