Stichting Maran-Karlijn eigen rubriek op Puurvoetbalonline

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De trouwe bezoekers van www.puurvoetbalonline.nl zien vanaf vandaag een wijziging op de hoofdpagina van de site die het amateurvoetbal in de provincie promoot. Want aan de rubrieken Nieuws, Interviews, Rond de bal, Derde helft en Columns is een rubriek toegevoegd.

                                          Stichting Maran &Karlijn

De rubriek die er vanaf vandaag bijgekomen is heeft als naam Maran-Karlijn en verwijst naar alles wat met de Stichting Maran-Karlijn te maken heeft. In deze rubriek zal alles geplaatst worden wat er mede voor moet zorgen dat de Stichting die publiciteit krijgt die het absoluut verdiend.

In deze rubriek zal het stichtingsbestuur voorgesteld worden evenals de commissieleden die het Maran-Karlijn Toernooi op zaterdag 7 juni gaan organiseren. Maar er zal meer te lezen zijn want nu al zijn er acties onderweg richting het goede doel wat Aalderd en Marielle Duinkerken hebben uitgekozen.

Het Mart &Tini Fonds van het Martini Ziekenhuis zal het goede doel zijn waar de donaties die voor, op, en rond 7 juni worden georganiseerd heen zullen gaan. Bij het Mart &Tini Fonds zullen we de komende weken d.m.v. interviews en reportages nog uitgebreid stil staan en wat verder ook geldt voor alles wat met de stichting Maran-Karlijn te maken heeft.

Dankzij een snelle actie van webdesignbureau GraphicGenie uit Alkmaar werd dat wat Aalderd en Marielle graag wilden op Puurvoetbalonline gerealiseerd en daar zijn we Ronald Gerssen en Bobby van der Wijst zeer erkentelijk voor.

Want door deze aanpassing is een druk met de linkermuisknop op Maran-Karlijn voldoende om alles wat met de Stichting Maran-Karlijn en het Mart&Tini Fonds te maken heeft te weten te komen.