Terechte beslissing KNVB ': gewoon' lekker voetballen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Waar velen een totale afgelasting hadden verwacht verbaasde mij het niet dat de KNVB anders besloot. De bond vond het niet nodig om alle duels in het amateurvoetbal af te gelasten.

                                               1391188744N1013858 232203960237018 170832 n

Een terechte keuze want de velden in de provincie en stad zijn prima bespeelbaar. De sneeuw is verdwenen, de vorst is uit de grond en voorlopig zal er ook geen neerslag vallen dus wat is het probleem.

Geen problemen zoeken die er niet zijn want alle schaduwwedstrijden kunnen afgezegd worden. Alle consuls hebben ook een relaxt weekend en kunnen heerlijk bij de warme kachel blijven zitten

Wedstrijdsecretarissen kunnen ook heerlijk achteroverleunen want ook vanaf die kant is alles super geregeld. Wat een rust in voetballand wonderland en vol lof wordt er over de beslissing van de bond gesproken want iedereen is het er over eens, dit is de enige juiste beslissing.

Deze week werd er overal volop getraind want ook de trainingsvelden lagen er prima bij. Als club deze week niet kunnen trainen betekende dat je het lachertje van week werd gezien want bijna overal klonken stemmen van trainende voetballers en voetbalsters.

Daarom chapeau voor de beslissing van de bond om het aan de verenigingen zelf over te laten. Daarom moeten de clubs nu niet gaan schelden op personen die het beste met het amateurvoetbal voor hebben. Gewoon lekker voetballen op een veld dat super bespeelbaar is, wedstrijden die door honderden toeschouwers bezocht worden en die daarom een godsvermogen aan kantineopbrengsten gaat opleveren.