Geslaagde trainers De Held

Geschreven door Johan Wardenier op . Geplaatst in Prietpraat

Donderdag,  23 januari, hebben eenentwintig trainers van de Held met succes de DEF-module afgesloten.


1390820475Nfoto de heldDe afgelopen weken hebbende trainers deze interne trainerscursus gevolgd die gegeven werd door Mark de Horn van ‘Jeugdvoetbalopleiding”. Tijdens de opleiding hebben de trainers vooral geleerd om met een beperkte ruimte goed training te kunnen geven met veel balcontacten. Daarnaast was de rode draad het positieve coachen en de kinderen enthousiast te maken. Mark gaf zelf aan dat het hem opviel dat we bij de Held al een heel eind zijn met onze jeugdopleiding. Een club om trots op te zijn. 

De laatste avond heeft in het teken gestaan van training geven aan de verschillende leeftijdscategorieën. Voor vele trainers is dit een eyeopener geweest. Het circuitmodel staat  centraal in deze opleiding. Het circuitmodel is voor De Held rode draad in de opleiding organisatie.

Het laatste gedeelte van de opleiding staat in het teken van de toekomst. Hoe ziet De Held er op dit moment uit? Hoe ziet De Held er over 3 jaar uit? Wat dient er plaats te vinden om dit te realiseren?

Verrassende antwoorden: Fusie CSVH/vv. Hoogkerk; 1 Beleidsplan; Circuitmodel centraal; Opleiden van jeugd; Grotere accommodatie; Budget bij zowel de Jeugd en senioren op elkaar afgestemd. Alle trainers van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat!