Marco Bizot ook aanwezig op keepersdag v.v.Gorecht en Frans HoekSports

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Op woensdag 26 februari organiseert v.v. Gorecht, in samenwerking met Frans Hoek Sports een keepersdag. Een keepersdag voor alle keepers vanaf 6 jaar en ouder waarbij v.v. Gorecht en Frans Hoek Sports er in geslaagd zijn om onder meer FC Groningen-doelman Marco Bizot naar Haren te halen.

                     1390496796NKeepersdag

Een prachtig affiche noemt een van de organisatoren, Xandra Top-Guikema, de komst van Marco Bizot. ,,Zonder de andere keepers die op de keepersdag komen assisteren te kort te  is het een lot uit de loterij voor ons als organisatie dat Marco Bizot aanwezig zal zijn. Want laten we eerlijk zijn wie wil van een van de beste keepers uit de eredivisie nu niet horen wat hij of zij goed doet of wat de verbeterpunten zijn.

Naast Marco Bizot is de organisatie er verder in geslaagd om nog enkele gerenommeerde keepers aan te trekken want ook Hindrik Snijders(Be Quick 1), Lotte Wiekamp( Oranje Nassau Dames 1), Vincent Valkema( Gorecht 1) en Jari Lemmen( Gorecht A1) zullen op 26 februari op De Koepel aanwezig zijn om te assisteren op een keepersdag waar iedere keeper of keepster die interesse heeft zich voor kan inschrijven.

Dus voor alle duidelijkheid, deze keepersdag is niet alleen voor de keepers en keepsters van v.v. Gorecht maar voor iedereen die zich als keeper of keepster wil verbeteren.
Voor meer inlichtingen;  www.vvgorecht.nl en www.footbally.com