FIFA 14 Groningen op 25 januari: inschrijving geopend

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De Wolff Bioscoop op het Europapark is zaterdag 25 januari gastheer van het FIFA 14 Groningen-toernooi. Het evenement wordt georganiseer door studenten van de minor Eventmanagement aan de Hanzehogeschool.flyer


Het FIFA-toernooi is van 12:00 uur tot 19:00 uur in de bioscoop. De halve finale en de finale worden op groot scherm gespeeld. De opbrengst van het toernooi gaat naar La Copa de Ayacucho. Tijdens het evenement wordt er ook nog een voetbalshow gegeven.

La Copa de Ayacucho

La Copa de Ayacucho organiseert voetbaltoernooien voor verschillende sociale klasses in Peru. Om nog meer geld te sprokkelen voor het goede doel kun je tijdens het toernooi meedoen met een loterij. Vele ondernemers hebben hiervoor prijzen ter beschikking gesteld.

Het FIFA 14 Groningen-toernooi heeft zelf ook enkele vette prijzen. De hoofdprijs is bijvoorbeeld een Play Station 4, die ter beschikking wordt gesteld door Gameshop Play It in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal.

De tweede prijs is een tegoedbon voor Gameshop Play It ter waarde van 100 euro. Behalve een Play Station 4 ontvangt de winnaar ook nog een heuse bokaal, overhandigd door twee alleraardigste dames.

Er kunnen in totaal 96 mensen meedingen naar de officieuze titel: FIFA 14-koning van Groningen. In totaal zijn er 16 poules van zes personen, waarvan de twee beste spelers doorgaan naar de knock out-fase. FIFAlive levert de schermen en Play Stations 3 waarop gespeeld wordt.

Inschrijven FIFA 14 Groningen

Inschrijven kost eenmalig 15 euro. Gevraagd wordt om je eigen controller  mee te nemen. Heb je die niet? Dan kun je eentje lenen van de organisatie, je moet dan wel je ID-kaart tijdelijk achterlaten. Alle deelnemers krijgen een kortingsbon van 15 % voor Gameshop Play It in Emmen.

Meer informatie en inschrijven kan via de Facebookpagina of de officiële website www.fifa14groningen.nl van de organisatie.