Hoofdtrainer en Hoofdsponsor langer verbonden aan ZEC.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

ZEC en trainer Gerard Heun gaan ook volgend seizoen met elkaar verder. De oud-spits van Poolster heeft een contract voor twee jaar waar nu een van om is. Met Heun was afgesproken dat er rond deze periode een evaluatie zou volgen waar uit voortkwam dat ZEC zeer tevreden was over de samenwerking.
ZEC2Daardoor zal Gerard Heun ook volgend seizoen als hoofdtrainer in Zandeweer actief zijn bij de vijfdeklasser die nog meer goed nieuws te melden had. Want naast het aanblijven van de hoofdtrainer verbond ook hoofdsponsor Bouwbedrijf De Ridder zich langer aan de Zandeweer Eppenhuizen Combinatie. Een gebaar waar voorzitter Cor Wit uiteraard zeer over te spreken is.

‘In onze hoofdsponsor hebben wij als vereniging een uitstekende sponsor aan en wat tijdens onze bouwactiviteiten ook is gebleken. Toen verliep de samenwerking meer dan voortreffelijk en als er dan vervolgens een contractverlenging tot 2017 tot stand komt dan zijn we daar als club enorm blij mee. Beide contractverlengingen geven aan dat we met ZEC op de ingeslagen weg door kunnen gaan. Een weg die er tot moet leiden dat er in Zandeweer nog een groot aantal jaren gevoetbald zal worden omdat we de komende jaren onze jeugdafdeling als speerpunt op de agenda hebben staan.