Futsal Marum op zoek naar jeugd.

Geschreven door Daniel Dongstra op . Geplaatst in Prietpraat

Op zaterdag 1 februari a.s organiseert Futsal Marum van 19:00 tot 21:00 uur een instuiftraining voor spelers in de leeftijdscategorie 15 tot en met 18 jaar woonachtig in de gemeente Marum.


Doel van deze training zal zijn om voetballers uit de gemeente Marum kennis te laten maken met zaalvoetbal en de club Futsal Marum.
Het bestuur van Futsal Marum is voornemens om in het seizoen 2014-2015 weer een talentvolle lichting zaalvoetballers op te leiden. In 2011 heeft Futsal Marum ook een jeugdteam opgericht. Deze spelers zijn inmiddels uitgegroeid tot vaste waardes in de verschillende selectieteams van onze club. 
Met het oprichten van een nieuwe lichting jeugdspeler die uiteindelijk over voldoende kwaliteiten beschikken om in één van de selectieteams van Futsal Marum uit te kunnen komen blijft de club groeien en verjongen. 
De training zal worden gegeven door Andy de Jong, die tevens hoofdtrainer is van Futsal Marum 1, dat sinds dit seizoen landelijk speelt in de Topklasse van de KNVB. Het betreft hier een geheel vrijblijvende en leerzame zaalvoetbaltraining waarvoor geen enkele zaalvoetbalervaring is vereist. 
Waar: Sportcentrum De Holten Wanneer: zaterdag 1 februari 2014 Hoe laat: 19:00 tot 21:00 Wie: Jongens van 15 t/m 18 jaar woonachtig in gemeente Marum
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail (
Wij hopen op een grote opkomst!
Bestuur Futsal Marfutsal-marum-jeugd-instuiftraining.jpg

75 KB