Het komt allemaal weer goed met Martine

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Sinds Martine in het UMCG verblijft, is de belangstelling hoe het met haar gaat overweldigend. Zoveel reacties die ik graag persoonlijk wil beantwoorden maar waar eigenlijk geen beginnen aan is. Ik moet zeggen dat doet ons beide goed in een periode van onzekerheid. Daarom hebben we ook besloten om via dit artikel enige openheid van zaken te geven. Dat doen we niet omdat we types zijn van, kijk ons eens zielig zijn’ maar puur en alleen om mij wat te ontlasten.
547868 488998947864980 1647695909 n

Sinds maandag 6 januari staat ons leven redelijk op zijn kop want een ziekenhuisopname voor een van ons tweeën stond niet in de planning. Maar de realiteit is echter anders en de onderzoeken die er geweest zijn geven aan dat de situatie ernstig maar niet direct levensbedreigend is. Aan alle problemen is wat aan te doen maar dat betekend wel dat er nog wat onderzoeken zullen moeten gebeuren. Onderzoeken die het totaalplaatje compleet maken voor de artsen om tot een plan van aanpak te komen. Een plan van aanpak waar we niet van weten wat het gaat worden. Medicatie alleen of een eventuele operatie.

Dat is de situatie zoals het nu is. Een onzekere situatie waarvan we beide zeker  weten dat het goed gaat komen. Dat weten we omdat we dat beide willen richting een voor ons ook mooie toekomst. Een toekomst die nu nog een beetje onzeker is maar wat absoluut goed gaat komen.

Daarom deze update en nogmaals niet omdat we alles graag willen, delen’ maar puur en alleen om alle belangstelling op een nette manier te beantwoorden.

Gr Johan en Martine