Spanning stijgt in Puurvoetbalonline Topcompetitie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De finaledag van het Leekstervoetbalgala nadert en de spanning gaat stijgen wie als winnaar van de B-toernooi en later op de avond van het A-toernooi gehuldigd gaat worden. Maar de spanning is ook te snijden voor de vier kanshebbers op de cheque ter waarde van 250 euro.

                        1389331085N1497586 392422267560715 1697100411 n


De vier kanshebbers Martin Siersema, Age Wim van der Zee, Johannes Kalfsbeek en Enrico Wardenier maken namelijk allen nog kans op deze prachtige prijs, aangeboden door dakdekker Hans Top. De kwartfinales zijn van cruciaal belang maar dat geldt helemaal voor de halve finale.

Koploper Martin Siersema heeft bij zijn ploegen die de halve finale VAKO staan. Dat betekent dat Martin doordat VAKO is uitgeschakeld is maximaal op 31punten kan komen. Dat betekent wel dat Martin dan de rest goed moet hebben van zijn voorspelde teams.

Nummer twee Age Wim van der Zee heeft de pech dat VEV’67 in de kwarfinale tegen elkaar uitkomen. Dat betekent dat een van deze ploegen de halve finale niet haalt. Dat betekent dat hij in maximaal drie punten kan toevoegen aan zijn punten totaal. Het mag duidelijk zijn, VEV’67 moet vol aan de bak voor zijn geblesseerde teamgenoot om hem die 250 euro te bezorgen.

Johannes Kalfsbeek heeft hetzelfde probleem als Age Wim, twee van zijn voorspelde halve finalisten spelen in de kwartfinale tegen elkaar. Dus ook voor Johannes zijn er in de halve finale nog drie punten te winnen.

Enrico Wardenier heeft helemaal pech want Enrico heeft vier ploegen in de halve finale geplaats die in de kwartfinale tegen elkaar spelen. CSVH-Boerakker is een duel en VEV’67-Marum het andere en laten dat de vier ploegen zijn die Enrico in de halve finale verwacht.

Spanning volop in de strijd om de Puurvoetbalonline Topcompetitie en wat in de halve finale en finale alleen maar verder gaat. Een prachtige apotheose staat ons te wachten waarbij me meerdere met een gelijk aantal punten krijgen.

Maar daar hebben we een oplossing voor want los van wie er in de finale komen te staan vragen we alle vier de uitslag van de finale te voorspellen.

Daar krijgen alle vier vandaag een mail over en die voor zaterdagavond zes uur binnen moet zijn.