Kees Pranger (CSVH) heeft zich een doel gesteld.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Voor Kees Pranger is dit het laatste Leekstervoetbalgala als speler. De routinier van CSVH wordt namelijk trainer bij SV Marum. Bij de Marumers wordt hij assistent van de nieuwe hoofdtrainer Marcel Poll.

1389262322NIMG 0063

Dat het zijn Leekstervoetbalgala moet worden als speler is duidelijk merkbaar want Kees Pranger speelt ook nu weer een belangrijke rol in de prestaties van CSVH. Kees Pranger zal zaterdag tot het uiterste gaan om samen met zijn ploeg het 28e Leekstervoetbal te winnen. Dat wordt nog een beste klus waar de routinier helemaal klaar voor is. In de tweede ronde speelde de Hoogkerker zeer gedreven wat een vrouwelijke toeschouwster nog een blessure bezorgde. Gedreven is een typering die bij Kees Pranger past want alles wat hij doet gebeurt op volle kracht. Een speler ook die anderen beter laat voetballen waar hij van zijn teamgenoten bij CSVH, en oud-teamgenoten, alle waardering voor krijgt.

Dat de sterkste ploeg mag winnen is duidelijk maar het zou een verhaal uit een jongensboek zijn als Kees Pranger zaterdag als aanvoerder van CSVH de beker mag optillen als teken van het winnen van het 28e Leekstervoetbalgala. Een verhaal uit een jongensboek met talloze hoogtepunten maar ook dieptepunten omdat winst en verlies nu eenmaal dicht bij elkaar zit.

Maar een ding is zeker niemand hoeft zich zorgen te maken over de inzet van Kees Pranger want die zal tot op het bot gemotiveerd aan de finaleavond gaan beginnen, zoals een echte winnaar dat altijd doet.