Voorspelling halve finale vier kanshebbers Puurvoetbalonline Topcompetitie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

De onderlinge verschillen tussen de vier koplopers in de Puurvoetbalonline Topcompetitie zijn gering. En het mooie is de verschillen kunnen nog kleiner worden.

1386448578N1453474 544510955627333 90359786 n 1


Koploper Martin Siersema kan maximaal drie punten halen want de in het tweede team van TLC-zaterdag voetballende Martin had verwacht dat VAKO zich bij de laatste acht zou plaatsen. Maximaal zes punten betekent dat hij na de kwartfinale op 28 punten kan komen

Age Wim van der Zee, de nog geblesseerde spits van VEV’67, verwachte Marum, CSVH, Pelikaan S en zijn eigen VEV’67 een ronde verder wat betekent dat Age Wim de kans krijgt om vier punten aan zijn totaal van 24 toe te voegen. Mocht dat gebeuren dan komt ook Age Wim op 28 punten.

Dat is ook het geval bij de tussenstand van Johannes Kalfsbeek. Mocht de clubverslaggever van SV. Marum ook het maximale aantal punten scoort komt ook hij op 28 punten. Johannes Kalfsbeek verwacht ook dat CSVH, VEV’67, Pelikaan S en uiteraard Marum in de halve finale komen.

Enrico Wardenier gaat het lastig krijgen om langszij te komen maar, Grutte Pier’ is nog niet kansloos. Boerakker, VEV’67, Marum en CSVH zijn de teams die volgens de voetballer van CSVH de halve finale gaan halen en mocht zijn voorspelling kloppen komt hij op 27 punten in de Puurvoetbalonline Topcompetitie te staan.

Na de kwartfinales zal duidelijk zijn hoe de stand is richting, de road to the Top”. Een weg die voor alle vier nog en vreugdekreet kan geven maar waar de halve finale een cruciale rol in gaat spelen. Een rol waar we morgen op Puurvoetbalonline de nodige aandacht aan besteden.
logo