Harke Kalfsbeek(SV. Marum ): Deze week even geen bruine bonen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

In de poulewedstrijden was Harke Kalfsbeek op het Leekstervoetbalgala niet van de partij bij SV Marum omdat het eten van bruine bonen hem aardig in de weg zat.

            1388919989NIMG 0154
 
       Harke Kalfsbeek hier aan de bal in het duel tegen Pelikaan S

Foto: www.devries4u.nl


Tijdens de poulewedstrijden op vrijdag 27 was Harke Kalsfbeek niet in staat om voor SV Marum uit te komen. De technicus was geveld door een buikgriep veroorzaakt door het eten van bruine bonen.

Maar tijdens de tweede ronde was de met rugnummer tien spelende Marumer wel van de partij en dat heeft het publiek geweten. Magistraal was het woord wat op facebook te lezen viel over de goal die hij tegen Pelikaan S wist te scoren. Zijn teamgenoten waren blij met de terugkeer van hun ploeggenoot want zo werd het in de wandelgangen gezegd, wel of geen Harke Kalfsbeek in de gelederen scheelt een beste slok op een borrel. In 2009 werd hij gekozen tot beste speler van het Leekstervoetbalgala en ook zaterdagavond liet hij zien in grootse vorm te zijn. Zijn teamgenoten beter laten spelen was een opmerking was een opmerking en dat klopte want onder aanvoering van hun leider waren de Marumers de sterkste in de poule.

In een poule met DIO Oosterwolde, De Griffioen en Pelikaan S werd er drie keer gewonnen. Dat maakte duidelijk SV Marum is klaar voor de finaleavond. Na afloop sprak ik Harke en zijn gezicht sprak boekdelen, hij en zijn teamgenoten zijn er klaar voor. Geen, rare' dingen meer eten op weg naar een avond waarop de, vedette’ van Marum wil vlammen. Vlammen op een avond waarop de tribunes volgepakt zitten zijn de podia waar de echte winnaars op willen schitteren. Die willen alles uit de kast halen om na afloop de beker op te kunnen tillen. Daar moet deze week alles voor wijken wat bleek uit het antwoord van Harke Kalfsbeek, voor mij deze week maar even geen bruine bonen.