Moet iedereen over de drempel geholpen worden...

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Dat Nederland al een tijdje aan de beterende hand is werd mij deze dagen helemaal duidelijk. Want waar het grootste gros van de Nederlanders elf maanden loopt te piepen en steunen onder het bewind van deze regering is de twaalfde maand van het jaar er een van, alle remmen gaan los want de boodschappenkarretjes puilen weer uit en de kerstcadeaus worden in groten getale ingekocht

LVG 365101hDe twaalfde maand van het jaar is ook de maand dat het Leekstervoetbalgala van start gaat. Een toernooi waar dit jaar een extra dimensie aan werdt gekoppeld. De bezoekers van Puurvoetbalonline en alle andere belangstellenden konden mee doen aan de Puurvoetbalonline Topcompetitie waar voor de winnaar 250 euro ligt te wachten. Een prijs die verdiend kan worden door in te vullen welke zes ploegen uit het B-toernooi doorgaan naar het A-toernooi, welke zestien teams en doorgaan naar de tweede ronde van het A-toernooi, wie de kwartfinalisten en de halve finalisten worden en wie uiteindelijk de finale bereiken. Dan als slot moest er voorspeld worden wie de uiteindelijke winnaar van het 28e Leekstervoetbalgala wordt.

De vreemde is echter dat het bepaald geen storm loopt voor dit initiatief en dat is opmerkelijk. Het bedrag van 250 euro is toch iets meer dan een schoteltje melk voor de poes. Dat is een bedrag waar je mee thuis kunt komen door het invullen van 37 namen van een voetbalclub die volgens jou een rol van betekenis spelen in Leek. Maar niets van dat alles want waar we heel veel op de sociale media actief zijn ontbreekt waarschijnlijk de tijd om aan een gratis spel deel te nemen waar gewoon 250 euro te verdienen is.

Nu zouden we de handdoek in de ring kunnen gooien door te zeggen van we blazen het af maar dat doen we niet want ik denk namelijk, en hoe gek dat ook klinkt, dat het Leekstervoetbalgala pas gaat leven als het daadwerkelijk begonnen is. Dat iedereen dan pas met dit prachtig evenement bezig gaat. Nu was iedereen nog met de wedstrijden van het vorig weekend bezig en zijn er misschien nog teams die ook dit weekend nog moeten spelen.

Daarom is besloten om iedereen nog even langer de tijd te geven om mee te doen aan de Puurvoetbalonline Topcompetitie. Dat betekent dat er tot maandag 23 december nog ingeschreven kan worden waarbij degene die zich al wel hebben aangemeld een voorsprong kunnen nemen met hun voorspelling wie er naar het A-toernooi gaan. Dus voor alle duidelijkheid, degene die zich vanaf nu nog wil aanmelden hoeft de zes ploegen die vanuit het B-toernooi in het A-toernooi mee gaan doen NIET in te vullen.

Voor verdere gegevens over de Puurvoetbalonline Topcompetitie verwijzen we graag naar de volgende link: http://www.puurvoetbalonline.nl/nieuws/prietpraat/6601-wie-wil-er-nu-geen-250-euro-winnen-dankzij-leekstervoetbalgala.html waar bij vermeldt moet worden dat Haulerwijk en Waskemeer niet aan het toernooi zullen deelnemen.