Veel aandacht 28e Leekstervoetbalgala op Puurvoetbalonline.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat


Op vrijdag 20 december gaat het 28e Leekstervoetbalgala van start met de eerste wedstrijden in het B-toernooi. Op die avond zullen de ploegen die in poule A en B zijn geplaatst alle acht in actie komen.


1386056005Nlogo               LVG 365101h

Puurvoetbalonline zal ook deze keer weer uitgebreid aandacht besteden aan het 28e Leekstervoetbalgala. Een gala waar veertig clubs aan deelnemen die uit Groningen, Friesland en Drenthe komen. Een toernooi voor veldteams waar bekende maar voor het grote publiek ook minder bekende teams aan deelnemen. Op Puurvoetbalonline zullen we alle deelnemende teams gaan voorstellen en zullen er verder sfeerverslagen en interviews te lezen zijn die allemaal betrekking hebben op dit groot opgezette toernooi.

Daar zal het echter niet bij blijven en waar eind deze week meer nieuws over naar buiten komen. Maar een tipje van de sluier kan want als de plannen doorgang kunnen vinden dan zullen de toeschouwers en verdere voetballiefhebbers interactief bij het Leekstervoetbalgala betrokken worden.

Kortom, Puurvoetbalonline zal de komende weken ruimschoots aandacht besteden aan het 28e Leekstervoetbalgala die als begindag 20 december 2013 heeft en waar de finale op zaterdag 11 januari 201 4zal plaatsvinden. Vanaf vandaag zal met het voorstellen van de clubs begonnen worden waarbij we als eerste poule A onder de loep gaan nemen.