Voorbeschouwing v.v. Stedum

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Prietpraat

Morgen(zaterdag 23 november) speelt het eerste elftal van Stedum in eigen huis tegen Holwierde. Voor de Stedumers is het al weer een tijdje geleden dat het in actie kwam. De laatste wedstrijd van de Stedumers was op 2 november in Feerwerd tegen Ezinge. Deze wedstrijd werd voor het eerst sinds jaren weer eens gewonnen (0-2).
Stedum

 Holwierde verloor vorige week in eigen huis met 1-4 van Ezinge en staat momenteel op de voorlaatste plaats. Holwierde was in het verleden altijd te vinden in de top van het amateurvoetbal, maar om meerdere redenen had het eerste elftal van Holwierde zich uit het competitie verband getrokken en maakt het sinds dit seizoen, met veel spelers uit de jeugd een nieuwe doorstart. Hopelijk weten de Stedumers de punten in Stedum te behouden, waardoor het druk blijft houden op de huidige concurrenten.

 Lycurgus 10 – Stedum 3

 De veteranen van v.v. Stedum spelen morgen de uitwedstrijd tegen het 10e elftal van Lycurgus in Groningen. Vorige week won Stedum 3 knap met 2-0 van buurman Omlandia 5. Lycurgus staat momenteel op de 10e plaats met 6 punten. Stedum heeft er momenteel 13 behaald en staat hierdoor op een keurige 5e plaats. Beide ploegen beginnen de wedstrijd met veel zelfvertrouwen, want ook Lycurgus won afgelopen weekend. In eigen huis versloeg het KRC 2 met maar liefst 10-1! De Stedumers zijn dus gewaarschuwd!

Het tweede elftal heeft aankomend weekend een vrij weekend. Volgende week zaterdag speelt het om 12:15 in eigen huis tegen Corenos 2.

  Programma SJO STEO op 23 november

 STEO B1 - Appingedam B1 Aanvang: 09:00 uur Locatie: TEN POST

 STEO D1 – Amicitia D1 (beker) Aanvang: 11:00 uur Locatie: STEDUM

 STEO MD1 – VVSV’09 MD1 Aanvang: 09:00 uur Locatie: STEDUM

 Alle overige jeugd teams zijn vrij.