Voorbeschouwing v.v. TLC weekend week 44

Geschreven door v.v.TLC op . Geplaatst in Prietpraat

Na een onstuimig weekend, zowel op klimatologisch als op voetbal gebied, staat er voor het aankomend weekend weer een volledig programma op de rol bij vv TLC. Gezien de weersvoorspellingen voor het weekend kan het gebeuren dat er wedstrijden worden afgelast. Hou de website, Facebook en Twitter daarom in de gaten want hier zullen we afgelastingen z.s.m. vermelden. Dit geldt verder voor de komende periode tot aan de winterstop.
TLC

Nieuw in dit item is dat we vanaf nu ook een voorbeschouwing van de VR1 meenemen. Dit omdat VR1 een serieuze gooi gaan doen naar het kampioenschap in de 5e Klasse en dat de VR1 vanaf dit seizoen een prestatie elftal is geworden die leuk en attractief voetbal laten zien. VR1 verdient dan ook meer publieke belangstelling en dat proberen we via een voorbeschouwing te bewerkstelligen.

Er staat voor het komend weekend een lekker gevuld programma gepland. Voor a.s. zaterdag staan er twaalf thuis- en tien uitwedstrijden op het programma en voor a.s. zondag drie thuis- en drie uitwedstrijden. In het oog springende wedstrijden voor zaterdag zijn o.a. D3 tegen Niekerk D3 om 9:00 uur, F2 tegen de Wilper Boys F1 om 10:30 uur en B1 tegen ONR B1 om 14:30 uur. Dit zijn wedstrijden met een derby sfeer, maar er staan meer leuke thuiswedstrijden op het programma. Ook zien we een paar leuke uitwedstrijden op het programma. Wat dacht u van Niekerk D1 tegen D2 om 11:00 en Zevenhuizen A1 - TLC A1 ook om 11:00 uur. Voor zondag staat de wedstrijd TLC 4 tegen Roden 5 om 11:00 op programma en in Roden speelt TLC 2 om 10:00 tegen Roden 4.

Bij de zaalafdeling is het Sportcentrum Leek strijdtoneel voor vier thuiswedstrijden en zijn er drie uitwedstrijden waarvan het ‘uit’-duel van TLC 6 gespeeld wordt in Leek omdat ook Zevenhuizen zijn thuiswedstrijden in Sportcentrum Leek afwerkt.

Attentie: Komt u per auto naar het sportpark dan een verzoek aan de bezoekers om de auto’s NIET op de parkeerplaatsen bij de Jumbo supermarkt te zetten, maar op de groenstrook naast de Rodenburghal.

ZEC 1 – vv TLC zat1: Na de nederlaag van vorige week zaterdag tegen Pelikaan S((1-4) gaat TLC zat 1 op bezoek bij de Zandeweer Eppenhuizen Combinatie, afgekort Z.E.C. Een wedstrijd die voor beide teams drie punten moet opleveren om niet te veel achterstand op te lopen bij de middenmoot. TLC staat met 7 punten uit 6 wedstrijden op plaats 8 en Z.E.C. staat, met 1 punt minder, op plaats 9. Bij winst is het aanhaken en bij verlies (voorlopig) afhaken. Zaterdag werd er door TLC zat 1 met 1-4 verloren van titelkandidaat Pelikaan S. In de eerste helft kon TLC, zij het met kunst en vliegwerk, Pelikaan S nog een beetje bijbenen mede omdat de gasten niet goed bij de les waren. Gezien de gehele wedstrijd was Pelikaan S de bovenliggende partij, maar was het TLC dat de score wist te openen. Dit doelpunt werd (on)terecht afgekeurd voor buitenspel. Even later was het wel raak door geknoei in de Pelikaan S verdediging en scoorde TLC de 1-0. Na de rust deed Pelikaan S er een tandje bij en werd de eindstand maar 1-4. In Zandeweer tegen Z.E.C. zal TLC de draad weer moeten oppakken. Met een complete selectie zal TLC naar Zandeweer afreizen en zal er gestreden moeten worden om de 3 punten mee naar Leek te nemen. vv Z.E.C. is, net als TLC, wisselvalig. Werd er nipt verloren van Pelikaan S 2-3 zo ruim werd er verloren van VVSV’09 8-3. Met 2x winst staat Z.E.C. op plaats 9 en kan bij winst TLC voorbij steken. Afgelopen zaterdag werd er in Sauwerd met 1-3 gewonnen van SIOS. In deze wedstrijd bleek Z.E.C. gelukkiger in de afwerking te zijn dan SIOS. Met dit resultaat gaat Z.E.C. met vertrouwen de wedstrijd tegen TLC tegemoet. De wisselvalligheid van de ploeg van trainer Gerard Heun kan zaterdag wel eens bepalend zijn.

vv TLC VR1 - De Sweach VR1: Vanaf nu ook een korte voorbeschouwing van de TLC vrouwen 1. Zaterdag wacht de mede koploper uit Leek de dames uit Beesterzwaag; De Sweach VR1. Wordt deze wedstrijd gewonnen dan gaan de TLC dames Bleu Boys VR1 voorbij en staan dan in ieders geval een weekje alleen op plaats 1. Zaterdag om 14:30 uur staat de aftrap gepland en u bent van harte welkom op sportpark Rodenburg. vv TLV VR1 heeft in Houtigehage een prima wedstrijd gespeeld en deze wedstrijd met 2-5 gewonnen. De TTT (Twee Trotse Trainers) Anne & Stefan waren dan ook zeer tevreden met de uitvoering. In een hoog tempo en met veel beweging werd Houtigehage in deze wedstrijd stuk gespeeld. Tessa en Sylvana zorgden voor een 1-3 ruststand. Na de theepauze werden er door TLC veel 100% kansen onbenut gelaten, mede ook door een hele goede keepster aan Houtigehage zijde, en in de 2e helft maakte Coby er nog 2 en bepaalde daarmee de eindstand op 2-5! TLC VR1 is dus klaar voor de confrontatie met de voetballende dames van De Sweach. De Sweach VR1 leed op eigen veld een 0-4 nederlaag tegen de dames uit Rottevalle. Toch staat De Sweach VR1 op een verdienstelijke 4e plaats met maar 1 punt achterstand op TLC maar wel met een wedstrijd meer gespeeld. De rood/witte vrouwen brigade van, de door mollen geplaagde (bron: website www.desweach.nl ), De Sweach zullen alles op alles zetten om TLC VR1 een lastig middagje te bezorgen.

Gieterveen 1 – vv TLC zondag 1: TLC had geen enkele moeite met de pover acterende gasten uit Tynaarlo, 6-0. Deze stand was met rust al bereikt en in de 2e helft liet TLC de touwen vieren en dat kwam de wedstrijd zeker niet ten goede. Voor de toeschouwers was het jammer dat de score maar bleef steken op 6-0 waar, gezien de 1e  helft, een beetje werd gerekend op dubbele cijfers. Belangrijkste in de 2e helft was om deze wedstrijd ongeschonden door te komen. TLC zondag 1 liet in de eerste helft zien dat zij de terechte koploper in de 5e Klasse E zijn. Met zeer goed voetbal in de 1e helft was de 6-0 eindstand bij rust al bereikt. De gasten uit Tynaarlo kwamen in de 1e helft niet over de middellijn. In deze wedstrijd werden veel kansen gecreëerd, maar daar werd slordig mee omgegaan waardoor een uitslag met dubbele cijfers uitbleef. Jeroen Dussel 2x, Stefan van Leeuwen 2x, Ramon Sinninghe en Sale Rozema bezorgden TLC zon 1 de 7e overwinning in deze competitie. Mede door de gunstige resultaten op andere velden, verlies van EEC en de gestaakte wedstrijd van Amboina, heeft TLC nu 6 punten voorsprong op nr. 2 Witteveense Boys! Zondag gaat TLC op bezoek naar Gieterveen. Jeffrey Pariama ontbreekt door een lies blessure, maar TLC zal verder met een volledige selectie afreizen naar de gemeente AA en Hunze in het oosten van Drenthe. Gieterveen wist afgelopen zondag met 1-5 te winnen in en tegen vv Buinen. Aan de kant van vv Gieterveen was Jerremy Weerts 3x doeltreffend voor de mannen uit het streekdörpie Gieterveen. Deze overwinning kwam voor de mannen van trainer Sihasale als geroepen en staat Gieterveen met 9 uit 7 op de 7e plaats. Gieterveen heeft in deze competitie al aangetoond een plaag te zijn voor de top van de 5e Klasse E. Zo werd nr. 2 EEC op 1-1 en nr. 3 Amboina op 2-2 gehouden.

 vv TLC Futsal: Vrijdag 1 november zijn er 4 thuiswedstrijden in het Sportcentrum Leek. TLC 1 trapt om 19:00 uur af tegen Futsal Winsum 3, om 20:00 uur begint TLC 5 – Oranje Nassau 10, om 21:00 uur TLC 4 tegen ACV 3 en de avond wordt om 22:00 uur afgesloten met de wedstrijd TLC 9 tegen Futsal Dragten 9. De zaalteams van TLC doen het allemaal zeer verdienstelijk en is een bezoekje aan het Sportcentrum Leek zeer de moeite waard.

Drie teams spelen een uitwedstrijd. Daarbij speelt TLC 6 in het Sportcentrum Leek tegen Zevenhuizen 1 en deze wedstrijd begint om 18:45 uur. TLC 8 gaat op bezoek bij Surhuisterveen en TLC 3 gaat naar Assen om tegen LTC 3 te spelen. Voor een volledig overzicht van de wedstrijden bij het veld- en zaalvoetbal kan iedereen verder terecht op de website www.vvtlc.nl .