Voorbeschouwingen en programma Stedum en SJO STEO

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Prietpraat

Het programma voor vrijdag 1 en zaterdag 2 november van de voetbalvereniging Stedum en SJO STEO die is ontstaan uit het samengaan van de  jeugdafdelingen van Stedum en TEO uit Ten Post. Het programma is verder voorzien van voorbeschouwingen van de wedstrijden van Stedum 1,2,3 en het Futsalteam van de Stedumers.
Stedum

Stedum 1 komt zaterdag in Feerwerd in actie tegen Ezinge 1. De Rood- witten wisten afgelopen zaterdag in Baflo voor het eerst dit seizoen een wedstrijd te winnen (1-2). Dankzij deze overwinning staat Ezinge met vier punten op de voorlaatste plaats. Stedum won afgelopen zaterdag moeizaam van hekkensluiter KRC uit Kantens (4-2). Stedum heeft het de laatste jaren altijd lastig in Feerwerd. De laatste keer dat Stedum de uitwedstrijd tegen Ezinge wist te winnen was in het seizoen 2002/2003. Tony Duchenne (2x) en Bert Weesepoel waren toen de doelpuntenmakers in deze 2-3 overwinning op Ezinge. Hopelijk weten de mannen van Leendert Nieborg net als elf seizoenen geleden weer eens de drie punten mee te nemen naar Stedum. We gaan het zien!

 Stedum 2 neemt het zaterdag op tegen SV Bedum 5. Sinds dit seizoen zijn de twee clubs uit Bedum (vv Bedum en CVVB) gefuseerd en heten ze dus vanaf dit seizoen SV Bedum. SV Bedum 5 is dit seizoen nog ongeslagen. Uit de 4 gespeelde wedstrijden wist het er drie te winnen en werd er alleen tegen Appingedam 2 met 1-1 gelijk gespeeld. Stedum 2 heeft het tot nu toe behoorlijk lastig in deze klasse. Van de 5 gespeelde wedstrijden werd er alleen van Gronitas gewonnen en ging de rest helaas verloren. We gaan er vanuit dat leider Juan David Werkman de juiste tactiek bedenkt waardoor het voor SV Bedum een zware middag gaat worden!

 Stedum 3 krijgt zaterdag het 8e elftal van SV Bedum op bezoek. SV Bedum 8 heeft tot op heden een puntje meer behaald dan de toppers van toen, maar Stedum heeft en opzichte van Bedum nog een wedstrijd tegoed. De laatste keer dat de Stedumers een competitiewedstrijd hebben gespeeld is alweer drie week geleden (2-2 Middelstum-uit). Het is te hopen dat de blessuregolf wat is afgenomen, zodat Stedum 3 met een volwaardig elftal de punten in Stedum kan houden.

Futsal Stedum speelt vrijdag om 20:00 uur in de Boshal tegen nummer drie van de competitie: A.S. Exstudiantes 4. Deze ploeg kan bij een overwinning de koppositie overnemen van Stedum, maar is dan wel afhankelijk van het resultaat tussen Middelstum 1 tegen Drs. Vijfje 17. Exstudiantes heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld dan de Stedumers. Het beloofd dus een spannende en belangrijke wedstrijd te worden. Het is voor Futsal Stedum nog niet zeker of het een beroep kan doen op (geblesseerde) sterkhouders; D. Dijk, M. Colstee en veteraan A. Swieringa. We gaan het zien!

  Programma SJO STEO 2 november

 STEO A1 - Poolster A1 09.00 uur                                             Ten Post

 STEO B1 - Appingedam B1 11.15 uur                                      Ten Post

 STEO C1 - Helpman C3 10.30uur                                              Stedum

 SV Bedum D3 - STEO D1 (oefenwedstrijd) 10.30 uur.    Bedum

 STEO MD1 - vrij Ten Post

 STEO E1 - Siddeburen E2 09.00 uur··· Stedum

 Appingedam E4 - STEO E2 Tijden gewijzigd! 10.45 uur· Appingedam

 STEO ME1 - HunsingoME1 09.00 uur                                     Stedum

 Appingedam F3 - STEO F1 Tijden gewijzigd! 09.00 uur  Appingedam

 Holw/Godlinze F2-STEO F2 09.00 uur                                   Holwierde