Geef je op voor de v.v. Gorecht Jeugdvoetbaldagen

Geschreven door Karin de Jonge op . Geplaatst in Prietpraat

De herfstvakantie staat ook dit jaar bij de v.v. Gorecht weer in het teken van de v.v. Gorecht Jeugdvoetbaldagen. Voor de zevende keer worden deze Jeugdvoetbaldagen georganiseerd en ook nu zijn de jeugdvoetbaldagen niet alleen voor de jeugdleden van Gorecht maar ook voor niet-leden in de leeftijdsgroepen F, E, D, meisjes E en meisjes D.
gorecht1

Voor wie zijn de voetbaldagen: Alle jongens en meisjes geboren in 2001 t/m 2007 zijn van harte welkom. Alle jeugd uit Harengen: en omstreken kan meedoen. Ook als je niet voetbalt, of als je bij een andere vereniging voetbalt, iedereen is van harte welkom. Dus als je vriendjes of vriendinnetjes hebt die mee willen doen, neem ze mee naar de v.v. Gorecht Jeugd voetbaldagen. Meisjes nodigen we ook met nadruk uit om deel te nemen. Bij voldoende D- en E-meiden kunnen we aparte activiteiten voor jullie organiseren. Dus neem ook je vriendinnen mee en maak ze enthousiast voor de voetbalsport.

Wanneer zal dit voetbalspektakel plaatsvinden: De v.v. Gorecht Jeugdvoetbaldagen zijn op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober. De activiteiten vinden plaats op de velden van v.v. Gorecht op sportpark De Koepel, aan de Scharlakenlaan.

Wat ga je doen tijdens de voetbaldagen: Op de morgen, van 10 tot 12 uur, worden door jeugdtrainers van Gorecht techniektrainingen gegeven. In de middaguren, van 13.00-15.00 uur, worden er wedstrijdjes in verschillende samenstellingen gespeeld

Keepersactiviteiten:
Helaas is FC Groningen Jeugdkeeperstrainer Henk Ritsema deze keer niet in de gelegenheid om zijn medewerking aan de voetbaldagen te verlenen. Daarom gaan we het deze keer zelf doen. Heb je belangstelling om aan de keepersactiviteiten deel te nemen, kruis dan op het aanmeldingsformulier het vakje 'keepersclinic' aan. De laatste dag, woensdag 23 oktober, zijn er een aantal extra activiteiten en van 15 tot 16 uur is er een gezamenlijke afsluiting.

Wat zijn de kosten
: Als lid van vv Gorecht betaal je € 45, het tweede gezinslid betaalt € 40 etc. Voor dit bedrag krijg je drie dagen 's ochtends en 's middags training en begeleiding en iedere dag een lunch, een voetbalshirt en een herinnering aan je deelname. De organisatie heeft deze keer een blauw Jako-voetbalshirt uitgekozen. Niet-leden betalen € 60, het tweede gezinslid € 55 etc.

Opgave:
Je kunt je inschrijven via www.vvgorecht.nl en vervolgens je gegevens te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: kies de juiste maat van je voetbalshirt (onze ervaring is dat de Jako shirts klein uitvallen vergeleken met andere merken). De shirts worden op maat besteld en kunnen niet worden geruild. Geef ook aan als je belangstelling hebt voor de keepersclinic. De deelnamekosten moeten worden overgemaakt op rekeningnummer 44.91.94.906 (Let op! Dit is een nieuw rekeningnummer!) ten name van VV Gorecht, onder vermelding van 'Jeugdvoetbaldagen Gorecht' en je naam. Het bedrag kan op de eerste dag ook contant betaald worden, maar dan wordt het bedrag verhoogd met € 7,50 administratiekosten. Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding, er is een maximum aantal deelnemers. VOL = VOL! Inschrijfformulier voetbaldagen oktober 2013 NB. Bij sommige browsers en besturingssystemen lukt het niet om het formulier te downloaden en in te vullen. Mail dan de volgende gegevens naar bovenstaand e-mailadres: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer (overdag), e-mail, naam-telefoon huisarts, maat shirt (128, 140, 152, 164, 176, S, M, L) club en team,