Pieter Nuus wil met Wildervank om de prijzen spelen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Pieter Nuus begint met nieuw elan aan zijn hernieuwde klus bij de zaterdagtak van Wildervank. Waar het er eerst naar uitzag dat hij bij Kielwindeweer aan de slag zou gaan werd het toch weer Wildervank. Een opvallende terugkeer waar Pieter Nuus een duidelijke verklaring voor heeft.
Wildervank

,,Vorig jaar was de selectie duidelijk anders dan nu. Toen was ik het plezier een beetje verloren. Daarom besloot ik te vertrekken en uit te kijken naar een andere club. Dat werd in eerste instantie Kielwindeweer maar door een tekort aan spelers ging dat niet door. Bij Wildervank ontstond op dat moment een andere situatie doordat de zaterdagselectie verjongd werd. We kwamen weer in gesprek en besloten we in gezamenlijk overleg dat ik toch bij Wildervank zou blijven.”

Pieter Nuus is razend enthousiast over de samenwerking met zijn team en is een trainer die trots is op de vereniging Wildervank. ,,Dat meen ik echt, Wildervank is een fantastische vereniging waar ik van vindt dat je daar wel een beetje trots op mag zijn als je daar onderdeel van bent.”

Een heldere visie hoe hij iets met zijn ploeg wil bereiken heeft Nuus ook want zijn visie is van, ik wil duidelijkheid naar de groep toe. ,,Een trainer moet helder zijn met zijn argumenten over bijvoorbeeld de te volgen tactiek en ook daar de selectie bij betrekken. Spelers mee laten denken is iets wat ik gewoon erg belangrijk vind en wat betreft zit het binnen de selectie wel goed.”

Wat de overige teams in de competitie betreft weet Pieter Nuus dat er een paar zware tegenstanders in 5F zitten. ,,Ik verwacht veel van Amicitia VMC, HS,88, WVV en GRC. Dat zijn denk ik de ploegen die samen met ons om de prijzen gaan strijden. Want ik vindt dat wij met de huidige selectie gewoon om de prijzen mee moeten spelen.”

Bron: De Koerier