SC Loppersum-FC LEO past mij beter...

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Vandaag, dinsdag 20 augustus, worden er weer een groot aantal duels afgewerkt. Duels die in sommige gevallen mooi op tijd beginnen, maar in veel gevallen wat later op de avond beginnen.
naamloos

Zo speelt v.v. Groningen vanavond om 20.00 uur tegen Waskemeer. Een duel wat wel bijzonder genoemd mag worden want bij Waskemeer loopt Daniel Postema in de spits. Een opmerkelijke overstap waarbij we rustig de conclusie kunnen trekken, die loopt daar niet voor een zakje snoep en een waterijsje te voetballen. In Waskemeer of omstreken moet een, suikeroompje’ rondlopen die denkt, ik doe gek en ik haal die Postema naar mijn, cluppie’. Natuurlijk zullen ze in Friesland zeggen, wij betalen niet maar ze kunnen daar in Friesland wel met 4-1 van FC Groningen gewonnen hebben we zijn hier natuurlijk niet allemaal zo dom om ergens met open ogen in te trappen.

Gruno-SV Bedum zondag is ook geen verkeerd duel want bij Gruno is trainer Peter van der Mark nog aan het puzzelen wat zijn sterkste basiself zal zijn. Er kwamen deze zomer een groot aantal spelers naar Gruno waarvan je maar moet afwachten, is het wat, half wat, of helemaal niets. Bij Bedum is dat even anders want daar is de kern gebleven en zijn er een aantal teruggekeerd op het oude nest. Marco Consten, Davey Jurna en Martin Tooren kun je er als trainer wel bij hebben al vertrekt Consten binnenkort voor een aantal maanden op wereldreis. Ook op West End beginnen ze overigens ook om 20.00 uur

Stedum-Middelstum is ook een leuk affiche maar daar staat helaas geen aanvangstijd bij dus wellicht dat dit via de bekende kanalen nog binnen gaat komen.

SV Bedum zaterdag oefent tegen Gronitas en ook dat duel begint om 20.00 uur op de kunstgrasmat in Bedum. Verder oefenen Farmsum en Godlinze tegen elkaar en dat duel begint om 19.30 uur wat ook het tijdstip is waarop WVV en Appingedam vanavond in actie komen.

, Mijn’ duel wordt echter Loppersum-FC LEO want in Loppersum beginnen ze om 19.15 uur las ik op de site van de Lopsters en dat is een tijd die mij als vroege vogel prima past.