Sponsoren ..grijp jullie kans !

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Sponsor worden van een website die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot is mogelijk. Sponsor worden van een voetbalsite die sinds 20 december 2009 door meer dan 350.000 bezoekers is bezocht is mogelijk. Sponsor worden van een voetbalsite die actueel is en er graag voor alle voetbalverenigingen wil zijn, ik zou er over nadenken als bedrijf. Sponsor worden van een voetbalsite die qua bezoekersaantallen nog alle dagen groeit, is geen vreemd idee. Nadenken over sponsoring van een voetbalsite die geen, rare’ bedragen vraagt maar daar wel veel voor terug wil geven… ik zou het doen.


          logo

Want natuurlijk wordt de sponsor in het zonnetje gezet op Puurvoetbalonline, zoals ook alle clubs ruimte krijgen om hun nieuws naar buiten te brengen op een voetbalsite die ook dit seizoen weer alle facetten van het amateurvoetbal gaat belichten. Naast dat we op zoek gaan naar zaken die onze aandacht verdienen duiken we weer in de wereld van de nostalgische verhalen, laten we personen uit de voetbalwereld aan het woord, en gaan we dit jaar veel aandacht aan het dames/meisjesvoetbal besteden. Daarnaast gaan we Potetos Futsal 9 volgen in zijn debuutjaar als zaalvoetbalteam.

Verder zal het jeugdvoetbal op een speciale wijze aan bod komen want Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als het daar geen aandacht aan zou besteden. Onder de werktitel, de belevenissen van SV Bedum F1 en Gorecht D2 in voetballand wonderland’ gaan we dit seizoen met twee jeugdteams op pad. De belevenissen van beide teams zullen uitgebreid aan bod komen en ik weet een ding zeker, dit wordt een onderwerp waarvan andere jeugdteams gaan zeggen, dat wil ik ook!

Alles kan, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden want Puurvoetbalonline wil nog graag een tijdje doorgaan. We, zonder een stabiele thuisbasis ben je helemaal niets, willen met onze voetbalsite doorgroeien naar bezoekersaantallen waar ik in december 2009 niet van durfde dromen. Aantallen van meer dan 500 bezoekers per dag zijn normaal geworden en waarvan we denken dat op korte termijn aantallen van 1000 bezoekers per dag tot de mogelijkheden gaan behoren. Dat betekent dat jullie logo nu wekelijks door 3500 maar in de toekomst door meer dan 7000 bezoekers per week(!) bekeken zal worden.

Kortom sponsoren grijp jullie kans en profiteer van het succes van Puurvoetbalonline. Succes wat er overigens niet voor zal zorgen dat we achterover gaan leunen maar wat er juist voor zorgt dat we nog meer gas gaan geven. Gas geven richting de 1 miljoen bezoekers omdat de doelstelling, op 20 december 2014 willen we de grens van 500.000 bezoekers bereiken, nu al bijgesteld kan worden. Bijgesteld kan worden omdat we heel voorzichtig uit spreken dat we bij aanvang van het seizoen 2014-2015(september 2014) aan de tweede serie van 500.000 bezoekers willen beginnen.

Mooie dingen waar we jullie graag van mee laten profiteren. Mee laten profiteren door geen idiote bedragen te vragen maar dat te vragen waarvan deskundigen zeggen, dat is te weinig maar waar wij van zeggen, het is goed zo.

Hieronder staan de sponsorbedragen met als opmerking, hoe langer je sponsor bent hoe lager de maandprijs is.

Een maand sponsor met link naar eigen website: 50 euro

Half jaar sponsor met link naar eigen website: 240 euro= 40 euro per maand

Een jaar sponsor met link naar eigen website: 360 euro= 30 euro per maand

Eenmalige kosten technische uitvoering banner: 75 euro

Plaatsen logo bij artikel op Puurvoetbalonline: 25 euro

Bij alleen een logo wordt er niet doorgelinkt naar de eigen website.

Verder is het ook mogelijk om voetbalkampen of andere evenementen op Puurvoetbalonline te promoten waar een vast tarief van 50 euro per vier weken voor geldt. Verder zal www.puurvoetbalonline.nl in de rubriek, de lichtmasten gericht op’ een uitgebreide bedrijfsreportage op zijn homepagina plaatsen, die ook op een eventuele clubsite geplaats mag worden, waarin de sponsor op fraaie wijze zal worden gepresenteerd. Mochten er vragen zijn dan hoort Puurvoetbalonline dat graag en dat kan via het contactformulier op deze pagina. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om jullie vragen te beantwoorden.

Maar alles kan ook rechtstreeks want mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> of bel naar 06-27109055 en ook dan volgt er een antwoord op alle vragen.

Dus als potentiële sponsor zou ik denken… grijp je kans en wordt sponsor van dé site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot en jullie daar graag van mee laat profiteren ….