Een update richting een mooie doelstelling

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Een rustige periode qua voetbal is bijna weer afgesloten en dat betekent dat de eerste oefenduels weer in beeld komen. Zo oefent de zaterdagtak van SV Bedum zaterdag 3 augustus in Emmen tegen WKE en spelen de Bedumers dinsdagavond in Bedum tegen Groninger Boys.

         logopvo


Dat betekent dat het balletje weer gaat rollen en wat ook betekent dat we weer een paar afleveringen van, Zweten op de Groninger klei’ gaan maken. Geen wedstrijdverslagen maar beetje meer als sfeerproeven richting het nieuwe seizoen. Een seizoen waar ik mij weer op verheug want wat is er nu mooier voor een liefhebber van het amateurvoetbal dat hij in de weekenden dat er gevoetbald wordt ergens langs de lijn kan staan.

Een nieuw seizoen geeft weer energie en automatisch borrelen er ideeën omhoog want dat is iets wat je altijd moet willen. Want in het verleden blijven hangen omdat het goed gaat is niet mijn ding want Puurvoetbalonline moet zich door ontwikkelen naar nog hogere bezoekersaantallen en verbetering van kwaliteit.

Regelmatig hoor ik dat er zo links en rechts weleens een fout in een tekst zit of dat er een d staat als het een t moet zijn. Dat klopt helemaal en waar ik mij ook van bewust ben. Maar gelukkig zijn er een drietal personen die hebben aangeboden om Puurvoetbalonline te corrigeren op fouten die storend voor de bezoekers kunnen zijn. Dit drietal kan zoals men dat zegt, achter de site kijken en op elk moment van de dag een artikel corrigeren. Ik moet zeggen, daar ben ik blij mee want als je regelmatig je vingers over de toetsen laat gaan wil er nog weleens een fout ontstaan. Fouten die ik graag wil voorkomen omdat ik zelf degene ben die zich daar achteraf het meest aan stoor.

Maar genoeg over de fouten want in het nieuwe seizoen gaan we weer met frisse moed verder richting de doelstelling die Puurvoetbalonline zich gesteld heeft. Op 20 december 2014 is Puurvoetbalonline precies vijf jaar online en wat zou het geweldig zijn als we op die dag, maar heel voorzichtig hoop ik eerder, kunnen melden dat we de grens van 500.000 bezoekers zijn gepasseerd.

Daar moet nog wel het nodige voor gebeuren maar dat is het minst grootste probleem want daar moeten de onderwerpen, reportages, interviews en alles wat verder voorbij komt, voor zorgen. Daar zullen bestaande onderwerpen bijzijn maar ook zijn er items die ik graag in een nieuw jasje wil steken. Een daarvan is het sterrenteam van….  dat we het komend seizoen graag aan de hand van een elftalfoto uit het verleden willen gaan doen. Een beetje afgekeken van de papierenversie van de VI maar toch iets anders. Dus mochten er voetballers/voetbalsters die via een elftalfoto uit het verleden wel mee willen werken aan deze rubriek meldt je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> of sms of bel naar 06-27109055 en er wordt contact met je opgenomen.

De scheidsrechtersbal opgegooid door gaan we ook weer nieuw leven inblazen wat ook geldt voor de rubriek voorzittersvisie die we de komende week starten met de voorzitter van de voetbalvereniging Hoogkerk, Ronny Melessen.

Verder gaan we ook ons intensiever met het jeugdvoetbal, bemoeien’. Dat gaan we anders doen dan in voorgaande jaren waarin het nog te vaak een ,hap snap’ gedoe was. We gaan nu twee teams volgen in hun competities en vandaar uit willen we ook wat meer vertellen over het jeugdvoetbal in het algemeen. Dat kan over het materiaal, trainingsvormen, wedstrijdvoorbereiding en bijvoorbeeld eten en drinken voor een wedstrijd zijn. Daar bedoel ik niet mee dat Puurvoetbalonline even, Piet Wijsneus’ gaat uithangen maar nuttige tips probeert te verzamelen waar een ander zijn voordeel mee kan doen.

Dit is in grote lijnen wat de bezoekers in het seizoen 2013-2014 van Puurvoetbalonline mogen verwachten waarbij we een kritische volger zullen blijven richting zaken waar velen zich over verbazen maar daar niets over kunnen of durven te zeggen.