Presentstiegidsen: Belangrijk voor club en sponsoren

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

We staan op dit moment aan de vooravond van weer een nieuw seizoen in het amateurvoetbal. Hoewel het seizoen 2012-2013 door de meeste verenigingen nog maar enkele weken geleden is afgesloten hebben velen hun blik alweer op de toekomst gericht. Teams indelen, trainingsschema’s maken voor wie traint waar en wanneer, allemaal zaken die geregeld moeten worden om in het nieuwe seizoen weer een frisse start te maken.
           logopvo

Bij een frisse start hoort  bij steeds meer verenigingen ook het vervaardigen van een presentatiegids. Een presentatiegids waar sponsoren en de vereniging zich in presenteren  aangevuld met interviews van leden of commissies uit de vereniging.

Voetbalverenigingen, en andere sportverenigingen, komen steeds vaker tot de conclusie dat ze nog zuiniger moeten zijn op hun sponsoren. Wij moeten iets teruggeven aan sponsoren is een veel gehoorde kreet. Sponsoren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij een vereniging. Kortom bedrijven of particulieren waarvan verenigingen weten, die moeten we koesteren.

Een presentatiegids is voor een vereniging een prachtige manier om zich als club in de etalage te zetten want dat is waar het bij een presentatiegids mede om draait, vereniging en sponsoren naar binnen en buiten goed te verkopen.

Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als het daar geen rol in zou willen en kunnen spelen. De ideeën voor dit voor verenigingen en sponsoren interessant onderwerp werd mede gevoed door mijn bijdrage aan de Wielerkrant rond de 30e Omloop van Bedum en mijn ervaringen als freelancer voor de Ommelander Courant. Daarnaast zorg ik via www.puurvoetbalonline.nl uiteraard voor  ondersteuning in de vorm van het leveren van interviews, bedrijfreportages over sponsoren en het verfraaien van nieuwsfeiten die de vereniging graag in zijn presentatiegids terug wil zien. Dat heeft Puurvoetbalonline allemaal te bieden voor welke sportvereniging dan ook.

Om de mogelijkheden die er zijn te bespreken kan er via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."> contact opgenomen worden maar bellen mag ook. Het nummer is 06-27109055 en bij geen direct gehoor wordt iedereen zo snel mogelijk teruggebeld. Dus sportverenigingen die met plannen rondlopen, schroom niet en neem contact met mij op, zodat jullie aan een nog frissere start van het nieuwe seizoen kunnen beginnen!