Nieuw shirt en poule-indeling Potetos 9 bekend.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het 9e van de voetbalvereniging Potetos timmert aardig aan de weg want konden we enkele dagen geleden de selectie presenteren het team kan enkele dagen later het wedstrijdshirt ook al aan de media laten zien.
1374128166N17607 565324366857111 1256078485 n

Het negende van Potetos heeft een groot aantal voetballers met een Stedum verleden in de gelederen en enkele leden van de selectie zijn nog steeds op het veld actief voor de Stedumers. Dat zorgde voor een glimlach toen ik het shirt voor de eerste keer zag want groen wit mag dan de kleur van Potetos zijn, iets van de v.v. Stedum was wel in het shirt terug te vinden.

Stedum voetbalt in het geel zwart en ik kan niet anders zeggen, Stedum heeft een mooi tenue. Een zwart shirt met een verticale gele baan heeft in mijn beleving wel iets. Dat moeten de kern van het negende van Potetos ook gedacht hebben want natuurlijk kwam er een soortgelijk shirt uit de bus voor de mannen die binnenkort de sporthallen in de regio onveilig hopen te maken. Want naast dat het shirt vrijgegeven is voor publicatie is ook de poule-indeling voor Potetos 9 vrijgegeven door de bond.

Bedum 11, Bellingwolde 2, DWS Oosterpoort 6, Drs. Vijfje 40, Futsal Winsum 10, Futsal Winsum 9, Omlandia 8, Oosterhoek 9, Oranje Nassau 15, TLC 9 en zvv Delfzijl 9 zijn de tegenstanders van Potetos 9 en we mogen zeggen dat is voorlopig nog koffiedik kijken wat de titelfavorieten zijn maar gezien het tenue staat Potetos 9 al met 1-0 voor.