Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Prietpraat

Nieuwsbrief COVS afdeling Groningen en omstreken jaargang 5 nummer 44

 logo covs
Vanaf donderdag 4 juli wekelijks zomertraining op kunstgras
De zomertrainingen gaan komende donderdag 4 juli van start. Vanaf die avond kan er in juli en augustus elke donderdag van 20.00- 21.00 uur getraind worden op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen.  Het GRC-clubhuis is hierbij onze vertrouwde uitvalsbasis. De trainingen staan afwisselend onder leiding van Bert Kamstra, Roel Bellinga en Henk Steenhuis.  Ken je nog scheidsrechters die geen lid zijn of lid bij een andere COVS-vereniging, en die graag ook in de zomer aan hun fysieke fitheid willen werken. Nodig ze dan gerust uit om de zomertrainingen ook te bezoeken. Vanaf september hervatten we de training ook weer op dinsdag. Hoewel het trainingsrooster voor ons sportpark nog niet definitief is vastgesteld, ziet het er naar uit dat onze trainingstijden (20.00 uur op kunstgras) komend seizoen gehandhaafd  blijven.

Johan Roeders spelregelkampioenschap 2013-2014 van start met eerste ronde

De strijd om het Johan Roeders spelregelkampioenschap 2013-2014 is alweer van start gegaan. De vragen van ronde 1 kun je inmiddels vinden op www.covsgroningen.nl.  Wie wordt de opvolger van Sam Dröge?

Veel leden gepromoveerd

Op onze site kun je het volledige overzicht vinden van gepromoveerde leden. En dat zijn er veel. Iets waar we trots op kunnen zijn als vereniging! Alle promovendi van harte gefeliciteerd! Kijk voor het overzicht: http://www.covsgroningen.nl

Geslaagde deelname aan NK veldvoetbal voor COVS-teams

Ons veldvoetbalteam kijkt terug op een geslaagde deelname aan het NK veldvoetbal voor COVS-teams, 15 juni jl. in Lochem. Met veel strijd en plezier werd een vierde plaats behaald. Op onze site staat een uitgebreid verslag in woord en beeld:
www.covsgroningen.nl

Tweede nummer De Aftrap onderweg

Eind volgende week zal het tweede nummer van ons cluborgaan De Aftrap van dit jaar verschijnen. In het juni/juli-nummer onder andere aandacht voor alle promoties, het NK-veldvoetbal, de jaarvergadering en het etentje van de trainingsgroep. Ook opnieuw aandacht voor het thema respect. De Aftrap zal begin volgende week ook al via
www.covsgroningen.nl  te lezen zijn.

We wensen iedereen een mooie zomer en begroeten je graag bij één van de zomertrainingen!

Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl, ‘like’ ons op facebook,
www.facebook.com/covsgroningen. ) en volg ons op twitter @COVSGroningen.