Soap rond hoofdtrainer Aduard 2000

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het gerucht gonsde al een tijdje in voetballand wonderland dat Jaap van der Ploeg toch niet de nieuwe trainer van Aduard 2000 werd. Dat gerucht blijkt op waarheid te berusten want zoals het er nu naar uitziet wordt Theo Migchelsen aangetrokken als nieuwe trainer.
Aduard2000A
Enige weken geleden werd ineens het bericht de lucht in geslingerd dat Jaap van der Ploeg de nieuwe trainer van Aduard 2000 zou worden. Van der Ploeg zou eigenlijk het komend seizoen bij Rood Zwart Baflo aan de slag maar werd vervolgens door Aduard benaderd voor de functie van hoofdtrainer. Na overleg tussen alle partijen verleende Rood Zwart Baflo uiteindelijk zijn medewerking zodat Jaap van der Ploeg aan zijn uitdaging in Aduard kon beginnen. Maar sinds twee weken gonsde het gerucht rond dat Aduard toch voor iets anders had gekozen. Maar het bleef bij geruchten tot aan gisteren toen uit betrouwbare bron het bericht binnenkwam dat Theo Migchelsen voor volgend jaar als hoofdtrainer was aangetrokken.

Een vreemd verhaal waarbij de voetbalvereniging Aduard ook een aparte plaats inneemt. Eerst een trainer benaderen die al onder contract staat bij een andere club om er vervolgens een verbintenis mee aan te gaan en dan vervolgens met een andere trainer in zee te gaan.

Dat zorgde er vervolgens voor dat Jaap van der Ploeg bij Rood Zwart Baflo aanklopte met de medeling dat hij eventueel nog beschikbaar was. Maar de Bafloërs hadden ondertussen uit eigen gelederen Sander Tromp doorgeschoven als hoofdtrainer. Een beslissing die men niet wenste terug te draaien en wat ook volstrekt logisch is.

Het voorlopig einde van deze trainers-soap is dat Jaap van der Ploeg nu zonder club zit door het hakketak-gedoe van Aduard maar waarvan velen zeggen, dat had Van der Ploeg kunnen voorkomen door het verzoek van de tweedeklasser om er trainer te worden direct af te wimpelen.