Russische roulette onderin zaterdag 3C

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Het Pinksterweekend staat voor diverse verenigingen in het teken van het eerste duel in de nacompetitie of om te zorgen om die te bereiken. Een strijd om promotie of klassenbehoud zal in de nacompetitie voor veel spanning zorgen en ook in de laatste competitieronde zal vreugde en verdriet dicht bij elkaar liggen. Deze week gaat Puurvoetbalonline langs de diverse competities om de bezoekers te laten zien wat er het komend weekend allemaal op de velden in de provincie Groningen te beleven valt.
FCLeo

Bovenin zaterdag 3C mag het spannend zijn ook onderaan de ranglijst is er nog niets beslist. VVK, FC LEO en Middelstum zijn namelijk de drie verenigingen die in deze klasse nog volop in de problemen zitten. FC LEO en Middelstum staan na 25 wedstrijden op 25 punten en het VVK van trainer Erwin Molog heeft er eentje meer. Dat maakt de zaak gecompliceerd voor Middelstum en FC LEO want mocht VVK winnen van Groen Geel en de Middelstumers en de Leensters winnen hun duel tegen respectievelijk tegen Gronitas en Opende krijgen we een beslissingsduel tussen Middelstum en FC LEO. Een duel dat antwoord moet geven op de vraag wie rechtstreeks degradeert en wie de nacompetitie ingaat.
Middelstum

Dat Middelstum en FC LEO er een beetje vanuit gaan dat VVK de drie punten gaat binnenslepen in de wedstrijd tegen kampioen Groen Geel kan ik mij wel iets voorstellen want om nu te zeggen dat de kampioen de laatste weken, joppie toppie’ speelt kunnen we namelijk niet zeggen. Van de vier duels er drie verliezen is een kampioen onwaardig en vandaar dat er zo links en rechts wel even een wenkbrauw gefronst werd wat de prestaties van Groen Geel betrof. Mocht VVK echter verliezen of de punten delen met hun stadsgenoot dan kan de Voetbal Vereniging Korreweg samen met Opende degraderen maar dan moeten FC LEO en Middelstum wel winnen. Een Russische roulette wordt he zaterdag 18 mei voor het trio VVK, FC LEO en Middelstum want een degradeert er rechtstreeks, eentje gaat de nacompetitie in en voor een van de drie zal de zaterdag rond half vijf in het teken van, partytime’ staan!

vvk1