Jaap van der Ploeg nieuwe trainer Aduard 2000

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Rood Zwart Baflo krijgt toch niet Jaap van der Ploeg als nieuwe trainer. De vijfdeklasser werd deze week geconfronteerd met het feit dat Van der Ploeg benaderd was door Aduard 2000 dat in de tweede klasse uitkomt.

Aduard2000AVorige week maakte Tjeerd Strengholt bekend dat hij toch niet als nieuwe trainer naar Aduard 2000 zou komen. Strengholt blijft namelijk aan de vrouwenafdeling van Oranje Nassau verbonden dat mede door de inbreng van een nieuwe hoofdsponsor grote plannen met het dames en meisjesvoetbal heeft. Dat was voor Aduard een stevige streep door de rekening dat daardoor opzoek kon naar een nieuwe trainer. Binnen Aduard was de naam van Jaap van der Ploeg al eerder gevallen waardoor er contact gezocht werd met de in Leens woonachtige oefenmeester. Van der Ploeg was echter al rond met Rood Zwart Baflo dus moest er het nodige overleg gepleegd worden tussen Aduard, Rood Zwart Baflo en Jaap van der Ploeg.

Maar omdat er een duidelijke sportieve uitdaging voor Van der Ploeg lag te wachten ging het bestuur van Rood Zwart Baflo akkoord met de overstap van door hun beoogde trainer naar Aduard 2000. Mede door de inspanningen van Jaap van der Ploeg is de vijfdeklasser ondertussen al in gesprek met een nieuwe kandidaat en zoals het op de site van de Bafloërs te lezen viel is het niet ondenkbaar dat Van der Ploeg zich in de toekomst nog een keer aan Rood Zwart Baflo zal verbinden.