Op 3 mei bij De Held trainen als Robin van Persie!

Geschreven door Johan Wardenier op . Geplaatst in Prietpraat

Dit jaar organiseert De Held (Hoogkerk), in samenwerking met Sportpartners, een hele dag waarop jij kunt trainen en voetballen als een speler van Manchester United!

robinHet basisprincipe ligt in de Moves & Skills zoals René Meulensteen (assistent-trainer van Alex Ferguson) deze aanleert bij de selectiespelers van Manchester United. Wij zijn van mening dat kinderen veel meer met een voetbal moeten doen dan ‘direct afspelen’. Bij ons moeten ze de bal als een instrument gebruiken om de voetbalwereld (het speelveld) te verkennen en zo hun eigen voetbalgrenzen te ontdekken. Hij traint nu o.a.  Robin van Persie en helpt hem de beste voetballer ter wereld te worden. Maar nu is het jouw beurt. Hij wil jou ook graag beter maken!

Man uitspelen

 De beste voetballers ter wereld kunnen allemaal een man uitspelen. Soms wel een heel rijtje achter elkaar. Daarom vindt iedereen ze ook zo goed en zijn ze zo populair. We gaan jou ook leren hoe je dat doet. Je leert iemand uitspelen met een mooie passeerbeweging zoals een schaar, een overstap of een Cruijff-beweging. Er zijn nog meerdere bewegingen die nu misschien nog niet kent, maar straks wel kunt gebruiken om iemand te passeren. We spelen op die dag natuurlijk ook verschillende soorten partijtjes. Hier kun je alles wat je hebt geleerd direct laten zien. We helpen je de acties en bewegingen in het echte voetbal te gebruiken.

Cadeautjes

 Je krijgt ook nog van alles:

 Naast de hele dag nieuwe trainingsvormen aan leren ga je bovendien naar huis met:

 Een Moves & Skills voetbalshirt

 Een Moves & Skills voetbal

 Een Moves & Skills medaille

 Een Moves & Skills techniekdiploma

 Een actueel "GOAL" voetbalmagazine

 Natuurlijk moet je tijdens een lange dag ook goed eten en drinken. De club zorgt voor een sportieve en gezonde lunch en drinken. Je hoeft dus helemaal geen eten en drinken mee te nemen.

 Inschrijven

 De Held Hoogkerk nodigt je hierbij uit om aan dit evenement mee te doen. Om je in te schrijven voor het evenement klik je op onderstaande banner. De winnaars van de NTK bij De Held worden uitgenodigd om op 27 oktober 2013 naar de grote landelijke finaledag te komen. De uiteindelijke landelijke winnaars worden daar nog een keer in het zonnetje gezet en ontvangen van ons niet alleen de winnaarsbeker maar ook fantastische prijzen.

 Deze hoofdprijzen worden uitgereikt door bekende Nederlandse sporters en genodigden uit het buitenland. (o.v.b.).

Wil je meer weten over het NTK-2013? Kijk voor informatie en aanmelden op de website www.moves-skills.nl Schrijf je snel in want iedereen van 6 t/m 14 jaar kan meedoen (dus ook als je niet bij De Held voetbalt) en er zijn slechts 100 plekken beschikbaar en dat betekent: vol = vol!