Nieuwsbrief Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Prietpraat

Kom naar de jaarvergadering op maandag 8 april. De Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is maandag 8 april aanstaande. Tijdens de vergadering zal het bestuur rekening en verantwoording afleggen over het gevoerde beleid, worden de beleidsplannen voor de nabije toekomst uit de doeken gedaan en stellen we de hoogte van de contributie en de samenstelling van bestuur en commissies vast. Bovendien worden enkele leden in het zonnetje gezet. Alle leden zijn hierbij van harte uitgenodigd. In De Aftrap nummer 1 kun je de agenda en het algemeen jaarverslag vinden. Alle stukken staan ook op onze website: www.covsgroningen.nl/?p=5574.

logo covs

Wie wint het Johan Roeders spelregelkampioenschap.

Wie wordt de nieuwe spelregelkampioen van onze vereniging en wint daarmee de Johan Roedersbokaal, of weet Bert Volders zijn titel te prolongeren, en wie wint er in de categorie

niet-leden. Maak nu de vragen van de laatste ronde! De winnaar wordt bekendgemaakt

tijdens de jaarvergadering op 8 april. www.covsgroningen.nl/?p=5608.

Seniorensoos ook 8 april bijeen

De oudere en oud-leden van de seniorensoos komen maandag 8 april, de dag van de jaarvergadering, van 14.00 – 16.00 uur weer bijeen. Zoals gebruikelijk in het GRC clubgebouw: www.covsgroningen.nl/?p=4415.

Actieplan KNVB goed begin

Het actieplan dat de KNVB afgelopen week tegen het geweld heeft gepresenteerd, is een hoopvol begin wat onze vereniging betreft. Toch plaatsen we ook wel enkele kanttekeningen.

Lees op de site onze reactie op het plan: www.covsgroningen.nl/?p=5628.

Stelling op site: tijdstraf is een goede maatregel tegen geweld op de velden De KNVB zal de tijdstraf bij een gele kaart in het lagere voetbal invoeren als middel tegen geweld op de velden. Het idee erachter is dat een lik-op-stuk-straf bij geel preventief werkt.

Klopt dat of roept het alleen maar meer agressie op? Laat je mening horen door op onze site op de stelling te stemmen en je mening eventueel toe te lichten: www.covsgroningen.nl/?p=5637.

Ook aandacht voor respect op inspiratieavond Sportplein Groningen

Onze vereniging zal op 25 april tijdens de insipratieavond van Sportplein Groningen een workshop verzorgen over respect in de sport onder de titel ‘Hé, doe even normaal man!’ De avond is bedoeld voor bestuurders en trainers van Groninger sportverenigingen. Klik op de link voor meer informatie: www.covsgroningen.nl/?p=5690.

Geen training op 2 april, afsluiting met buffet op 30 mei Op dinsdag 2 april is er eenmalig geen training. Dit in verband met een wedstrijd van Groen Geel. 4 april kan er wel weer worden getraind (en uiteraard vanavond 28 maart ook). De trainingen gaan dit seizoen door tot en met 28 mei, iedere dinsdag en donderdag. Alleen op Koninginnedag en Hemelvaartsdag is er geen training. Op donderdag 30 mei sluit de trainingsgroep het seizoen af met een warm en koud buffet in hotel-restaurant Weeva aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Opgeven kan bij Bert Kamstra en Roel Bellinga. De zomertrainingen starten op donderdag 4 juli. Vanaf die datum kan er in juli en augustus iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur op het kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn worden getraind. De trainingen op dinsdag worden vanaf september dan weer hervat.

NK veldvoetbal: op naar Lochem

In juni 2012 deed een gelegenheidsteam van voetballende leden mee aan de 24 uurs wedstrijd van De Heracliden voor Spieren voor Spieren. Hoewel er werd verloren, is het enthousiasme wel aangewakkerd. Daarom wil een team graag meedoen aan het Nederlands Kampioenschap veldvoetbal voor COVS-teams, zaterdag 15 juni aanstaande in Lochem. Of we namens Noord afgevaardigd worden is nog even onduidelijk, maar we zijn inmiddels gestart met de samenstelling van het team. De voetballers van vorig jaar hebben de vraag gekregen of ze mee willen en andere leden die graag mee willen voetballen, roepen we hierbij op zich te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op naar Lochem

Aanbieding Sporthuis Winsum: compleet tenue Adidas voor tachtig euro

Sporthuis Winsum heeft als nieuwe sponsor van onze vereniging nu een aantrekkelijke aanbieding voor alle leden. Voor slechts tachtig euro kun je een compleet tenue van Adidas aanschaffen. Ook is het mogelijk losse shirts, broekjes en kousen te bestellen. Meer weten? Kijk dan op onze site, waar je ook kunt bestellen: http://www.covsgroningen.nl/?p=5386.

Als lid van onze vereniging krijg je vijftien korting bij Sporthuis Winsum. Tot 1 januari 2014 geldt bovendien dat je bij je eerste bezoek aan de winkel tegen inlevering van een bon 25 procent krijgt! Kijk voor de bon en voorwaarden ook onze site.

Sparen voor Ameland 2014.

Wil je in januari 2014 graag mee naar Ameland voor het zestiende technische weekeinde, maar wil je in december niet een groot bedrag ineens hoeven ophoesten? Ga dan nu sparen. Je spaart 20 euro per maand zonder verplichtingen. Hoe dat allemaal zit? Klik op de link: http://www.covsgroningen.nl/?p=3565.

Weet jij nog iemand die onze vereniging wil ondersteunen.

Het gaat goed met onze vereniging en dat willen we graag zo houden! We zijn daarom altijd op zoek naar mensen en bedrijven die onze vereniging op allerlei manieren kunnen en willen ondersteunen. Eén van de mogelijkheden is het lidmaatschap van de 50 euroclub. Personen of bedrijven die hiervan lid worden, krijgen voor slechts vijftig euro per jaar ons clubblad en digitale nieuwsbrief, een naamvermelding op onze website en in De Aftrap, een vermelding op het nieuwe bord in het GRC-clubhuis, zijn welkom bij al onze activiteiten én kunnen een welkomstgeschenk tegemoet zien. En uiteraard steunen ze het vele goede werk van onze vereniging…. We willen onder andere een videoproject voor het coachen van (jonge) scheidsrechters opzetten. Zie ook : www.covsgroningen.nl/?page_id=170. Weet jij nog iemand of een bedrijf Maak ze enthousiast en laat ze bijgaand formulier invullen. Ieder lid dat een nieuw 50 euroclub-lid aanbrengt, krijgt in 2013 vijf euro korting