Ingezonden: Mijn verbazing over de afgelastingen in de Gemeente Bedum

Geschreven door Menko Swieringa op . Geplaatst in Prietpraat

Gisteravond ontving ik onderstaand artikel met het verzoek tot plaatsing. Het artikel is geschreven  door Menko Swieringa die zich verbaasd over de vele afgelastingen die in de Gemeente Bedum plaatsvinden.

naamloosHallo Johan,

Het wordt nu toch tijd om de willekeur van afgelasting van wedstrijden door (gemeente) consuls aan de kaak te stellen. Ik zie op Tweenul allerlei reacties van wel of niet spelen maar het kan toch niet zo zijn dat als ik de uitslagen van hedenmiddag aan het bekijken ben van de eerste klasse t/m de derde klasse (Noord) het opvalt dat er twee wedstrijden in de gemeente Bedum, dus Noord-Groningen niet doorgaan. CVVB - PKC en Noordwolde RWF en als je dan elders in datzelfde deel van de provincie naar een wedstrijd gaat er al gezegd wordt: "Is dat CVVB nu een kaartclub of een voetbalclub".

Vanmiddag bij Omlandia geweest en onder prima omstandigheden kon er gevoetbald worden en na de wedstrijd het veld?: "geen centje pijn”. Ook vanmorgen al even bij De Heracliden geïnformeerd en ook daar het bericht, hier wordt gevoetbald tegen Middelstum vanmiddag. Om maar even aan te geven: Je kunt niet al in het begin van de ochtend beslissen om en wedstrijd die geprogrammeerd staat voor 14.30 u er uit te gooien terwijl je weet dat het weer opklaart, de temperaturen omhoog gaan en dus de sneeuw verdwijnt en het veld de afgelopen dagen ook al goed was.

Groet Menko