Futsal Marum A1 laat kassa rinkelen voor Spieren voor Spieren

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Prietpraat

Na 33 jaar niet gespeeld te hebben stonden De Wendtstein Boys weer op een voor hun vertrouwd podium, namelijk dat van De Kruisweg in Marum. En dit keer voor een goed doel.

DSC 1605 203081h

Het oorspronkelijke idee om de reünie te koppelen aan een goed doel kwam van De Wendtstein Boys en De Kruisweg. Toen Futsal Marum in beeld kwam was de keuze snel gemaakt. Futsal Marum zet zich immers het gehele seizoen in voor Stichting Spieren voor Spieren. Ongeveer twee maanden geleden kwamen deze drie partijen voor het eerst bij elkaar. Vanaf deze eerste ontmoeting is het snel gegaan. De enthousiaste Boys hebben in samenwerking met Daniël Dongstra, DJ Arno Schaddé en Erik Grovenstein in no-time een CD gemaakt. De Kruisweg Marum was bereid om belangeloos mee te werken aan de reünie en kon zelfs een bezoek bij Radio Continu realiseren.

Groot succes

Wat begon als een onschuldig project is uitgelopen op een groot succes. Met bijna 300 bezoekers en 100 verkochte CD’s is er met de teamactie van Futsal Marum A1 tot nu toe € 748,00 opgehaald voor Stichting Spieren voor Spieren. De CD’s zijn nog niet uitverkocht dus de teller loopt nog steeds. Bestellen kan via www.futsalmarum.nl/cd