Zaterdag 16 maart: 5e editie Sportquiz in Kloosterburen

Geschreven door Eric Huizinga op . Geplaatst in Prietpraat

Op Zaterdag 16 Maart is het weer zover. Dan vindt in Café Restaurant Willibrord alweer de 5de Sportquiz plaats. Al die jaren neemt de sponsorcommissie van de VV Kloosterburen samen met Arjan en Chrystel Schepers de organisatie op zich waarbij dus een 100tal vragen over de meest uiteenlopende sporten nodig zijn.

Sportquiz202013 affiche

 De sponsorcommissie komt dan een aantal keren samen om de vragen te bedenken en die in een vijftal rondes te verdelen. Jack (Harry Reitsma) en van Gelder (Ron Bolt) zullen dan de vragen afvuren op die teams die het gevecht aandurven met, bijvoorbeeld, de driemalige(!) winnaars Team BIT, te weten, Benny Huizenga, Theo Bos en Ite Mulder. Dat deze Kloosterbuurster iconen veel van sport afweten is alom bekend maar het wachten is dus ook op het team die de hegemonie kan doorbreken van dit illustere drietal. We zijn benieuwd!
Deelnemers van 2012 krijgen via de mail bericht zich weer aan te melden. Maximaal aantal deelnemende teams is 20. Elk team bestaat uit 3 personen waarvan er één de captain is. Een teamnaam hoort er natuurlijk ook bij. Een ieder die zich wil aanmelden kan dat ook doen via de site van de VV Kloosterburen of Café Restaurant Willibrord.
Wat: Sportquiz 2013
Waar: Café Restaurant Willibrord
Wanneer: Zaterdag 16 Maart
Hoe laat: Inschrijving vanaf 20:00uur. Begin Sportquiz 20:30uur
Kosten inschrijving: €10,- per team